Belediye taksi duraklarını yeniliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 11:22, Güncelleme: 03.02.2022 - 11:22
 

Belediye taksi duraklarını yeniliyor

Belediye taksi duraklarını yeniliyor
Düzce Belediyesi kentte bulunan taksi duraklarının yenilenmesi için çalışmalar yürütürken çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni taksi duraklarını inceledi.Düzce Belediyesi şehrin görüntüsünde farklılıklar oluşturmaya devam ediyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile birlikte il merkezinde bulunan onlarca taksi durağında yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı. Yapılan çalışmalar ile birlikte Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ki malzemeler ile taksi durakları oluşturulmaya başlandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de yapılan taksi durağını incelemek amacı ile Müdürlüğe giderek taksi durağını inceledi. Şoförlerin rahat bir şekilde bulunacağı taksi durağının içini inceleyen Başkan Özlü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Belediye taksi duraklarını yeniliyor

Düzce Belediyesi kentte bulunan taksi duraklarının yenilenmesi için çalışmalar yürütürken çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni taksi duraklarını inceledi.Düzce Belediyesi şehrin görüntüsünde farklılıklar oluşturmaya devam ediyor.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile birlikte il merkezinde bulunan onlarca taksi durağında yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı. Yapılan çalışmalar ile birlikte Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ki malzemeler ile taksi durakları oluşturulmaya başlandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de yapılan taksi durağını incelemek amacı ile Müdürlüğe giderek taksi durağını inceledi. Şoförlerin rahat bir şekilde bulunacağı taksi durağının içini inceleyen Başkan Özlü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.