Üniversite öğrencilerine Kent Kart kolaylığı!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.09.2024 - 23:30, Güncelleme: 16.09.2024 - 23:30
 

Üniversite öğrencilerine Kent Kart kolaylığı!

Düzce’de öğrenciler için kuruldu.Düzce Belediyesinden üniversite öğrencilerine Kent Kart kolaylığı
Düzce Belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş. kente okumak için gelen üniversite öğrencileri için Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Kent Kart noktası oluşturdu. Ulaşım A.Ş. üniversite öğrencilerinin Kent Kartı kısa süre içerisinde temin etmeleri için Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Kent Kart noktası kurdu. Hem Cedidiye Mahallesi Kazım Demir İş Merkezinde hem de Üniversite kampüsündeki öğrencilere saat 08.30 ile 17.30 arasında hizmet vermeye devam ediyor. Öğrenciler aktif öğrenci belgesi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapabiliyor.
Düzce’de öğrenciler için kuruldu.Düzce Belediyesinden üniversite öğrencilerine Kent Kart kolaylığı

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş. kente okumak için gelen üniversite öğrencileri için Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Kent Kart noktası oluşturdu.

Ulaşım A.Ş. üniversite öğrencilerinin Kent Kartı kısa süre içerisinde temin etmeleri için Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Kent Kart noktası kurdu. Hem Cedidiye Mahallesi Kazım Demir İş Merkezinde hem de Üniversite kampüsündeki öğrencilere saat 08.30 ile 17.30 arasında hizmet vermeye devam ediyor. Öğrenciler aktif öğrenci belgesi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.