Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşırttı! İşte Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı

Magazin (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2024 - 15:12, Güncelleme: 04.09.2024 - 15:12
 

Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşırttı! İşte Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı

Poyraz Karayel dizisi ile izleyicilerin beğenisini toplayan Ata Berk Mutlu en son Bir Derdim Var dizisinde görülmüştü. Hafızalarda Poyraz Karayel dizisi ile hatırlanabilen ünlü oyuncu, son hali ile merak konusu oldu. İşte Ata Berk Mutlu'nun son hali…
Ata Berk Mutlu, 14 Haziran 2005'te Çorlu, Tekirdağ'da doğdu. Ailesi tarafından 4 buçuk yaşındayken ajansa başvuru yapıldı ve sektör ile tanıştı. İlk dizi deneyimini ise, 'Cuma'ya Kalsa' ile gerçekleştirdi. Öte yandan birçok insanın hafızasında Ata Berk Mutlu, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Sinan karakteri ile kaldı. ATA BERK MUTLU'NUN POYRAZ KARAYEL ROLÜ Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin yer aldığı Poyraz Karayel dizisinin çocuk yıldızı Ata Berk Mutlu, oynadığı rol ile çok beğenildi. Sevimliliği ile göz dolduran başarılı oyuncu Ata Berk Mutlu, Poyraz Karayel dile getirildiğinde akla gelen ilk oyunculardan birisi olmayı başardı. POYRAZ KARAYAL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Poyraz Karayel dizisinde İlker Kaleli, 'Poyraz Karayel' karakterini canlandırıyor. Dizide eşinden boşanmış olan Karayel'in (İlker Kaleli) alkol bağımlısı eşi, uzun süre yurt dışında bağımlılık tedavisi gördü. Kayınpederi, ülkenin en önemli gazetelerinden birinin yayın yönetmenidir. Kayınpederi, kızının bağımlılığından Poyraz Karayel'i sorumlu tutmakta ve Karayel'den nefret etmektedir. Onun çevirdiği dolaplar neticesinde Karayel gelecek vadeden bir organize şube polisi iken, 'rüşvet' iftirasına uğrayarak meslekten atılmıştır. Aylarca hapis yatan Poyraz Karayel, oğlunun, bu süreçte dedesine geçen velayetini ve mesleğini geri almak ister. Amiri, kendisine gayri resmî olarak bir vazife verir. Mafya babası Bahri Umman'ın takımına sızacak, emniyet için istihbarat temin edecek ve Bahri Umman başarıyla hapse tıkıldıktan sonra görev tamamlanmış olacak, o da hem itibarını, hem de mesleğini yeniden kazanacaktır. Poyraz Karayel, hem oğlunun velâyetini alabilmek, hem de mesleğine geri dönebilmek için bu yasa dışı ve gizli görevi kabul eder. Genel olarak Karayel'in girişimciler ve istihbarat ile yaşadığı maceralar anlatılır. İŞTE ATA BERK MUTLU'NUN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ Hem çok zeki hem çok sevimli olan genç oyuncu Ata Berk Mutlu, küçük yaşta şöhret olarak gönüllere taht kurmuştu. İşte bir dönemin unutulmazlarından 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu'nun son hali...
Poyraz Karayel dizisi ile izleyicilerin beğenisini toplayan Ata Berk Mutlu en son Bir Derdim Var dizisinde görülmüştü. Hafızalarda Poyraz Karayel dizisi ile hatırlanabilen ünlü oyuncu, son hali ile merak konusu oldu. İşte Ata Berk Mutlu'nun son hali…

Ata Berk Mutlu, 14 Haziran 2005'te Çorlu, Tekirdağ'da doğdu. Ailesi tarafından 4 buçuk yaşındayken ajansa başvuru yapıldı ve sektör ile tanıştı. İlk dizi deneyimini ise, 'Cuma'ya Kalsa' ile gerçekleştirdi.

Öte yandan birçok insanın hafızasında Ata Berk Mutlu, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Sinan karakteri ile kaldı.


ATA BERK MUTLU'NUN POYRAZ KARAYEL ROLÜ
Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin yer aldığı Poyraz Karayel dizisinin çocuk yıldızı Ata Berk Mutlu, oynadığı rol ile çok beğenildi.

Sevimliliği ile göz dolduran başarılı oyuncu Ata Berk Mutlu, Poyraz Karayel dile getirildiğinde akla gelen ilk oyunculardan birisi olmayı başardı.


POYRAZ KARAYAL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Poyraz Karayel dizisinde İlker Kaleli, 'Poyraz Karayel' karakterini canlandırıyor.

Dizide eşinden boşanmış olan Karayel'in (İlker Kaleli) alkol bağımlısı eşi, uzun süre yurt dışında bağımlılık tedavisi gördü. Kayınpederi, ülkenin en önemli gazetelerinden birinin yayın yönetmenidir.


Kayınpederi, kızının bağımlılığından Poyraz Karayel'i sorumlu tutmakta ve Karayel'den nefret etmektedir. Onun çevirdiği dolaplar neticesinde Karayel gelecek vadeden bir organize şube polisi iken, 'rüşvet' iftirasına uğrayarak meslekten atılmıştır.


Aylarca hapis yatan Poyraz Karayel, oğlunun, bu süreçte dedesine geçen velayetini ve mesleğini geri almak ister.

Amiri, kendisine gayri resmî olarak bir vazife verir. Mafya babası Bahri Umman'ın takımına sızacak, emniyet için istihbarat temin edecek ve Bahri Umman başarıyla hapse tıkıldıktan sonra görev tamamlanmış olacak, o da hem itibarını, hem de mesleğini yeniden kazanacaktır.


Poyraz Karayel, hem oğlunun velâyetini alabilmek, hem de mesleğine geri dönebilmek için bu yasa dışı ve gizli görevi kabul eder. Genel olarak Karayel'in girişimciler ve istihbarat ile yaşadığı maceralar anlatılır.


İŞTE ATA BERK MUTLU'NUN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ
Hem çok zeki hem çok sevimli olan genç oyuncu Ata Berk Mutlu, küçük yaşta şöhret olarak gönüllere taht kurmuştu.

İşte bir dönemin unutulmazlarından 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu'nun son hali...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.