Faruk Özlü "Eşitlik" istiyoruz." dedi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.07.2024 - 13:32, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:32
 

Faruk Özlü "Eşitlik" istiyoruz." dedi

AK Partili belediye başkanlarının cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti kurmayları ile bir araya geldiği yerel yönetimler istişare toplantısı tevazu, samimiyet, gayret sloganıyla Kızılcahamam'da başladı.
Toplantıya katılan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Türkiye vergi bütçesinin büyük kısmının İstanbul'a ayrıldığını ve sahilinde adaletsizlik olduğunu söyledi.Adalet ve Kalkınma Partisi 31 mart seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilen isimler ile Kızılcahamam da istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yani sıra AK Parti kurmayları, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Il Genel Meclis Başkanı Fazli Koç, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekci, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan katıldı. "Dağılım adaletsiz" İlk gün yapılan toplantıların ardından sosyal medya hesabından değerlendirme yapan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, su ifadelere yer verdi, "Partimizin Kızılcahamam’daki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldım. Hemen hemen bütün belediyeler mali sıkıntı içinde olduklarını dile getirdiler. Türkiye'nin toplam vergi gelirlerinin yaklaşık %45’inin % 8.5’i İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne verildiği için kimseye para kalmıyor. Bu bölüşüm adil değil. Belediye paylarının  dağıtımında "eşitlik" istiyoruz."
AK Partili belediye başkanlarının cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti kurmayları ile bir araya geldiği yerel yönetimler istişare toplantısı tevazu, samimiyet, gayret sloganıyla Kızılcahamam'da başladı.

Toplantıya katılan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Türkiye vergi bütçesinin büyük kısmının İstanbul'a ayrıldığını ve sahilinde adaletsizlik olduğunu söyledi.Adalet ve Kalkınma Partisi 31 mart seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilen isimler ile Kızılcahamam da istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yani sıra AK Parti kurmayları, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Il Genel Meclis Başkanı Fazli Koç, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekci, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan katıldı.

"Dağılım adaletsiz"

İlk gün yapılan toplantıların ardından sosyal medya hesabından değerlendirme yapan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, su ifadelere yer verdi, "Partimizin Kızılcahamam’daki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldım. Hemen hemen bütün belediyeler mali sıkıntı içinde olduklarını dile getirdiler. Türkiye'nin toplam vergi gelirlerinin yaklaşık %45’inin % 8.5’i İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne verildiği için kimseye para kalmıyor. Bu bölüşüm adil değil. Belediye paylarının  dağıtımında "eşitlik" istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.