Vali Yardımcısı Tataoğlu gitti Pala ve Aksak geldi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.07.2024 - 12:13, Güncelleme: 02.07.2024 - 12:13
 

Vali Yardımcısı Tataoğlu gitti Pala ve Aksak geldi

Vali Yardımcısı Tataoğlu gitti Pala ve Aksak geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalarda Düzce Vali Yardımcısı...
Yakup Tatoğlu, Sivas Vali yardımcılığına atandı.Tatoğlu'nun yerine ise 2 vali yardımcısı Düzce’ye atandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3'ncü maddeleri gereğince yapılan atamalar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Sivas Vali Yardımcılığına atandı. Kararname ile Düzce’ye Amasya Vali Yardımcısı Mustafa Pala ve Yalova Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak atandı. Mustafa Pala kimdir? 1980 yılında Erzurum’un Oltu İlçesinde doğdu. İlkokulu Hollanda’da, ortaokulu ve liseyi Erzurum’da okudu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini başarıyla tamamladı. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Oltu İlçesinde Kaymakamlık Stajını, Bilecik ve Şanlıurfa İllerinde Teftiş Stajını, Çankırı-Korgun İlçesinde Kaymakam Vekilliği Stajını ve Ankara’da 92. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladı. Bir yıl süreyle Fransa’da dil eğitimi ve idari eğitim aldı. Kastamonu-Seydiler Kaymakamlığı, Bingöl-Yedisu Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı ve Hatay-Hassa Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 12.08.2022 tarihinde Amasya Vali Yardımcısı olarak atanmıştır. Atatürk Üniversitesi İdare Hukuku Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Belçika’da Yerel Yönetimler ve Adem-i Merkeziyetçilik Eğitimine, Almanya’da Mesleki Eğitimin Yeri ve Önemi Eğitimine, Amerika Birleşik Devletleri’nde Devlet ve Yerel Yönetimler Eğitimine katılmıştır.    Ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Çin Halk Cumhuriyeti’nde çalışmalar yapmıştır.    İyi düzeyde İngilizce, Fransızca ve Hollandaca, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Cemil Aksak Kimdir? 1961 yılında Gaziantep’te doğdu, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra 1985 yılında Adana Kaymakam adayı olarak meslek hayatına başladı. Ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapmasının ardından 20.08.2021  tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile  Çınarcık Kaymakamlığına atanan  Cemil AKSAK, evli olup 2 kız ve 2 erkek çocuk babasıdır.
Vali Yardımcısı Tataoğlu gitti Pala ve Aksak geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalarda Düzce Vali Yardımcısı...

Yakup Tatoğlu, Sivas Vali yardımcılığına atandı.Tatoğlu'nun yerine ise 2 vali yardımcısı Düzce’ye atandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3'ncü maddeleri gereğince yapılan atamalar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameye göre Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Sivas Vali Yardımcılığına atandı. Kararname ile Düzce’ye Amasya Vali Yardımcısı Mustafa Pala ve Yalova Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak atandı.

Mustafa Pala kimdir?

1980 yılında Erzurum’un Oltu İlçesinde doğdu. İlkokulu Hollanda’da, ortaokulu ve liseyi Erzurum’da okudu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini başarıyla tamamladı.

2005 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Oltu İlçesinde Kaymakamlık Stajını, Bilecik ve Şanlıurfa İllerinde Teftiş Stajını, Çankırı-Korgun İlçesinde Kaymakam Vekilliği Stajını ve Ankara’da 92. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladı. Bir yıl süreyle Fransa’da dil eğitimi ve idari eğitim aldı.

Kastamonu-Seydiler Kaymakamlığı, Bingöl-Yedisu Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı ve Hatay-Hassa Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 12.08.2022 tarihinde Amasya Vali Yardımcısı olarak atanmıştır.

Atatürk Üniversitesi İdare Hukuku Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Belçika’da Yerel Yönetimler ve Adem-i Merkeziyetçilik Eğitimine, Almanya’da Mesleki Eğitimin Yeri ve Önemi Eğitimine, Amerika Birleşik Devletleri’nde Devlet ve Yerel Yönetimler Eğitimine katılmıştır.    Ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Çin Halk Cumhuriyeti’nde çalışmalar yapmıştır.    İyi düzeyde İngilizce, Fransızca ve Hollandaca, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Cemil Aksak Kimdir?

1961 yılında Gaziantep’te doğdu, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra 1985 yılında Adana Kaymakam adayı olarak meslek hayatına başladı. Ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapmasının ardından 20.08.2021  tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile  Çınarcık Kaymakamlığına atanan  Cemil AKSAK, evli olup 2 kız ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.