Bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor! Yoğurda ekleyin, kaşık kaşık tüketin

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.05.2024 - 12:16, Güncelleme: 10.05.2024 - 12:16
 

Bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor! Yoğurda ekleyin, kaşık kaşık tüketin

Kabızlık ve bağırsak sorunlarına kolay bir çözüm arıyorsanız yoğurtlu karışımları deneyebilirsiniz. Kaşık kaşık yiyebileceğiniz bu yoğurtlu karışım bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor. İşte kabızlığı bitiren yoğurtlu öneri...
Kabızlık, şişkinlik, bağırsak sorunları en sık görülen sağlık sorunları. Hatta Canan Karatay'a göre Türkiye'deki kadınların çoğu kabız. Bu durumun hareketsizlikten kaynaklandığını her fırsatta dile getiren Canan Karatay, kabız olanlara genelde zeytinyağını öneriyor.Bubun yanında yoğurtta bağırsakların yolunu açan bir besin. Fakat yoğurda sumak eklediğinizde bu durum daha da katlanıyor. Sumaklı yoğurt bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor. KABIZLIĞI BİTİREN SUMAKLI YOĞURT TARİFİ Bir kase dolusu yoğurdun içine 2 yemek kaşığı sumak 3 damla limon suyu ve bir çay kaşığı kadar sirke koyun karıştırın. Karışımı bir saat boyunca buzdolabında bekletip yemeklerden yarım saat sonra tüketin. Bununla beraber sık sık su için. Sumak keskin ekşi bir baharat olduğundan mide ya da bağırsakları yakabilir. SUMAKLI YOĞURDUN FAYDALARI Sumak yoğurt karışımı sayesinde sadece bağırsaklar değil aynı zamanda mide sorunlarına da şifa olur. Karışım aynı zamanda güçlü kalsiyum barındırdığından kemik ve kas sistemini güçlendirerek vücuttaki asit oranını azalttır. Organların daha sağlıklı çalışmasını destekler. Tokluk hissi vererek vücudun abur cubur ihtiyacını yatıştırır. Bu sayede hem kilo verir hem de kan dengesini ayarlar.
Kabızlık ve bağırsak sorunlarına kolay bir çözüm arıyorsanız yoğurtlu karışımları deneyebilirsiniz. Kaşık kaşık yiyebileceğiniz bu yoğurtlu karışım bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor. İşte kabızlığı bitiren yoğurtlu öneri...

Kabızlık, şişkinlik, bağırsak sorunları en sık görülen sağlık sorunları. Hatta Canan Karatay'a göre Türkiye'deki kadınların çoğu kabız. Bu durumun hareketsizlikten kaynaklandığını her fırsatta dile getiren Canan Karatay, kabız olanlara genelde zeytinyağını öneriyor.Bubun yanında yoğurtta bağırsakların yolunu açan bir besin. Fakat yoğurda sumak eklediğinizde bu durum daha da katlanıyor. Sumaklı yoğurt bağırsaklardaki bariyeri kaldırıyor.

KABIZLIĞI BİTİREN SUMAKLI YOĞURT TARİFİ

Bir kase dolusu yoğurdun içine 2 yemek kaşığı sumak 3 damla limon suyu ve bir çay kaşığı kadar sirke koyun karıştırın. Karışımı bir saat boyunca buzdolabında bekletip yemeklerden yarım saat sonra tüketin. Bununla beraber sık sık su için. Sumak keskin ekşi bir baharat olduğundan mide ya da bağırsakları yakabilir.

SUMAKLI YOĞURDUN FAYDALARI

Sumak yoğurt karışımı sayesinde sadece bağırsaklar değil aynı zamanda mide sorunlarına da şifa olur.

Karışım aynı zamanda güçlü kalsiyum barındırdığından kemik ve kas sistemini güçlendirerek vücuttaki asit oranını azalttır. Organların daha sağlıklı çalışmasını destekler.

Tokluk hissi vererek vücudun abur cubur ihtiyacını yatıştırır. Bu sayede hem kilo verir hem de kan dengesini ayarlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.