Havaların ısınması ile caddeler su ile yıkandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2022 - 19:39, Güncelleme: 31.03.2022 - 19:39
 

Havaların ısınması ile caddeler su ile yıkandı

Havaların ısınması ile caddeler su ile yıkandı
Cumayeri ilçesinde cadde ve sokaklar baharın gelmesi ile birlikte su ile yıkandı.Bahar aylarının gelmesi havaların ısınması ile Cumayeri Belediyesine bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan park ve bahçelerde temizlik ve çiçeklendirme çalışması yapılırken bir yanda da ağır geçen kış şartları sonrası kirlenen cadde ve sokaklar su ile yakındı. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Halkımızın daha güzel bir şehirde yaşaması için ekiplerimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarına hız verdi. Daha güzel bir Cumayeri ilçen gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Havaların ısınması ile caddeler su ile yıkandı

Cumayeri ilçesinde cadde ve sokaklar baharın gelmesi ile birlikte su ile yıkandı.Bahar aylarının gelmesi havaların ısınması ile Cumayeri Belediyesine bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan park ve bahçelerde temizlik ve çiçeklendirme çalışması yapılırken bir yanda da ağır geçen kış şartları sonrası kirlenen cadde ve sokaklar su ile yakındı.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Halkımızın daha güzel bir şehirde yaşaması için ekiplerimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarına hız verdi. Daha güzel bir Cumayeri ilçen gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.