Fahri Çakır kendi vekil dönemini unuttu oy kaybını sorguladı!

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.08.2024 - 16:51, Güncelleme: 14.08.2024 - 17:50
 

Fahri Çakır kendi vekil dönemini unuttu oy kaybını sorguladı!

Milletvekili olduğu dönemde en çok tepki toplayan 2 vekilden birisi olan Fahri Çakır, oy kaybının nedenlerini anlattı.
AK Parti 23. Kuruluş yıl dönümü partide düzenlenen programla kutlandı. Kurucu İl Başkanı sıfatıyla ilk konuşmayı yapan eski vekil Fahri Çakır, vekilliği döneminde en çok tepki çeken 2 vekilden birisi olduğunu unutarak oy kaybının nedenlerini hakkında uzun konuşma yaptı. Kurucu İl Başkanı olarak kürsüye çıkan ve AK Parti Kurucu İl Başkanı sıfatıyla konuşan eski vekil Fahri Çakır, yaşanan oy kayıplarının nedenlerini uzun uzun yaptığı konuşma ile anlattı. Fahri Çakır; “Kibir ve ben merkezli siyaset milletten uzaklaştırıyor” dedi.
Milletvekili olduğu dönemde en çok tepki toplayan 2 vekilden birisi olan Fahri Çakır, oy kaybının nedenlerini anlattı.

AK Parti 23. Kuruluş yıl dönümü partide düzenlenen programla kutlandı. Kurucu İl Başkanı sıfatıyla ilk konuşmayı yapan eski vekil Fahri Çakır, vekilliği döneminde en çok tepki çeken 2 vekilden birisi olduğunu unutarak oy kaybının nedenlerini hakkında uzun konuşma yaptı.

Kurucu İl Başkanı olarak kürsüye çıkan ve AK Parti Kurucu İl Başkanı sıfatıyla konuşan eski vekil Fahri Çakır, yaşanan oy kayıplarının nedenlerini uzun uzun yaptığı konuşma ile anlattı. Fahri Çakır; “Kibir ve ben merkezli siyaset milletten uzaklaştırıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.