DTSO üyeleri KOSGEB desteklerini öğrendi!

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.08.2024 - 16:23, Güncelleme: 14.08.2024 - 16:32
 

DTSO üyeleri KOSGEB desteklerini öğrendi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin devlet desteklerinden faydalanması için yaptığı programlara devam ediyor.......
 Bu çerçevede KOSGEB destekleri yapılan program ile DTSO üyesi işletmelere anlatıldı.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin büyümesi için yapılan çalışmalara devam ediyor. Bu çerçevede KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, devletin işletmecilere, girişimcilere ve sanayicilere sağladığı destekleri anlattı. DTSO toplantı salonunda yapılan programa DTSO üyeleri ile KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin katıldı. KOSGEB'in çeşitli iş kollarına, girişimcilere ve imalatçılara tanıdığı imkan ve destekleri anlatan KOSGEB İl Müdürü Şahin, desteklerden nasıl faydalanılabileceğini katılımcılara anlattı. Necdet Yaşar Şahin ayrıca katılımcıların desteklerle ve KOSGEB ile ilgili sorularını da cevaplandırdı.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık verilen eğitimlerle ilgili yaptığı açıklamada Düzce'nin son dönemde Ticaret, turizm ve sanayi alanında guzel gelişmelere ev sahipliği yaptığını belirterek üyelerine en iyi hizmeti vermek. İçin yoğun çalışma yaptıklarını dile getirdi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin devlet desteklerinden faydalanması için yaptığı programlara devam ediyor.......

 Bu çerçevede KOSGEB destekleri yapılan program ile DTSO üyesi işletmelere anlatıldı.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin büyümesi için yapılan çalışmalara devam ediyor. Bu çerçevede KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, devletin işletmecilere, girişimcilere ve sanayicilere sağladığı destekleri anlattı.

DTSO toplantı salonunda yapılan programa DTSO üyeleri ile KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin katıldı. KOSGEB'in çeşitli iş kollarına, girişimcilere ve imalatçılara tanıdığı imkan ve destekleri anlatan KOSGEB İl Müdürü Şahin, desteklerden nasıl faydalanılabileceğini katılımcılara anlattı.

Necdet Yaşar Şahin ayrıca katılımcıların desteklerle ve KOSGEB ile ilgili sorularını da cevaplandırdı.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık verilen eğitimlerle ilgili yaptığı açıklamada Düzce'nin son dönemde Ticaret, turizm ve sanayi alanında guzel gelişmelere ev sahipliği yaptığını belirterek üyelerine en iyi hizmeti vermek. İçin yoğun çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.