Düzceliler Salı ve perşembeye dikkat!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.08.2024 - 19:27, Güncelleme: 04.08.2024 - 16:28
 

Düzceliler Salı ve perşembeye dikkat!

Düzce son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisinde kalmaya önümüzdeki haftada devam edecek.
Pazar günü aşırı sıcaklar beklenirken ve Pazartesi günü ise gökgürültülü sağanak yağışlı olacak. Salı ve Perşembe günü ise parçalı bulutlu hava beklenirken nem oranları ise en yüksek 94 derecelerin üzerinde seyredecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre 5 gün Düzce’de hava tahminlerinde Pazar günü Düzce’de hava yine çok sıcak olacak. Pazartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı olacak Pazar günü en düşük 18 en yüksek 35 derece olması beklenen sıcaklıklarla birlikte nem oranları ise en düşük yüzde 31 en yüksek ise yüzde 79 olacak. Pazartesi günü ise Düzce gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık ise 31 derece olacak. Salı ve Çarşamba günü ise Parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklıklar ise 32 ve 33 dereceleri bulacak. Perşembe günü ise havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar 31 derece olurken nem oranları ise en düşük yüzde 51 en yüksek ise 93 derece olacak.
Düzce son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisinde kalmaya önümüzdeki haftada devam edecek.

Pazar günü aşırı sıcaklar beklenirken ve Pazartesi günü ise gökgürültülü sağanak yağışlı olacak. Salı ve Perşembe günü ise parçalı bulutlu hava beklenirken nem oranları ise en yüksek 94 derecelerin üzerinde seyredecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre 5 gün Düzce’de hava tahminlerinde Pazar günü Düzce’de hava yine çok sıcak olacak.

Pazartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı olacak Pazar günü en düşük 18 en yüksek 35 derece olması beklenen sıcaklıklarla birlikte nem oranları ise en düşük yüzde 31 en yüksek ise yüzde 79 olacak. Pazartesi günü ise Düzce gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık ise 31 derece olacak. Salı ve Çarşamba günü ise Parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklıklar ise 32 ve 33 dereceleri bulacak. Perşembe günü ise havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar 31 derece olurken nem oranları ise en düşük yüzde 51 en yüksek ise 93 derece olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.