Düzce'de Yola düşen ağaçları Off Road tutkunları açtı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 13:21, Güncelleme: 02.02.2022 - 13:21
 

Düzce'de Yola düşen ağaçları Off Road tutkunları açtı

Yayla yollarına devrilen ağaçları kesip yolu açtılar.Yola düşen ağaçları Off-Road tutkunları açtı.Kapanan yolları safari tutkunları açtı
Düzce’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebi ile bir çok yaylanın yolu ulaşıma kapandı. Off-Road tutkunları yayla yollarını safari yaparak açarken, yola devrilen ağaçları da balta ve kesim motorları ile keserek yolları trafiğe açtı. Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sebebi ile kent merkezinde kar kalınlığı 60 santime, yüksek kesimlerde ise 2 metreye kadar ulaştı. İl Özel idaresi ekipleri köy yollarını ulaşıma açarak genişletme çalışmaları yaparken, bazı hayvancılık yapılan yayla yollarının da açılımını gerçekleştirdi. Fakat bazı yaylalara ise ulaşım olmayınca Off-Road tutkunları safari yaparak yayla yollarını açtı. Bazı yaylalarda kar ve çığ sebebi ile devrilen ağaçlar olunca ağaçları kaldırmakta da yine Off-Road tutkunlarına kaldı. Kesim motorları ve baltalar ile kesilen ağaçları yol kenarına alan ekipler, yoluna devam etti.
Yayla yollarına devrilen ağaçları kesip yolu açtılar.Yola düşen ağaçları Off-Road tutkunları açtı.Kapanan yolları safari tutkunları açtı

Düzce’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebi ile bir çok yaylanın yolu ulaşıma kapandı. Off-Road tutkunları yayla yollarını safari yaparak açarken, yola devrilen ağaçları da balta ve kesim motorları ile keserek yolları trafiğe açtı.

Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sebebi ile kent merkezinde kar kalınlığı 60 santime, yüksek kesimlerde ise 2 metreye kadar ulaştı. İl Özel idaresi ekipleri köy yollarını ulaşıma açarak genişletme çalışmaları yaparken, bazı hayvancılık yapılan yayla yollarının da açılımını gerçekleştirdi.

Fakat bazı yaylalara ise ulaşım olmayınca Off-Road tutkunları safari yaparak yayla yollarını açtı. Bazı yaylalarda kar ve çığ sebebi ile devrilen ağaçlar olunca ağaçları kaldırmakta da yine Off-Road tutkunlarına kaldı. Kesim motorları ve baltalar ile kesilen ağaçları yol kenarına alan ekipler, yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.