Düzce'de Karda bozulan yollar tamir ediliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 10:30, Güncelleme: 07.02.2022 - 10:30
 

Düzce'de Karda bozulan yollar tamir ediliyor

Karda bozulan yollar tamir ediliyor
Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrasında bozulan yollar ekipler tarafından tamir edilmeye başlandı. Çalışmalar hafta boyu devam etmesi planlanıyor.Düzce’de etkili olan kar yağışının ardından sokaklarda oluşan çökmeler, asfaltlarda oluşan bozulmalar sonrasında Düzce Belediyesi harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, araba ve yaya yollarında bakım çalışması başlattı. Şıralık ve Aziziye Mahalleleri’nde yollarda çalışma yapan ekipler, Rasim Bedir Paşa ve Hastane Caddeleri’nde de kaldırım tamiri yapmaya başladı. Ekiplerin çalışmasını hafta boyunca devam ettirmesi planlanıyor.
Karda bozulan yollar tamir ediliyor

Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrasında bozulan yollar ekipler tarafından tamir edilmeye başlandı. Çalışmalar hafta boyu devam etmesi planlanıyor.Düzce’de etkili olan kar yağışının ardından sokaklarda oluşan çökmeler, asfaltlarda oluşan bozulmalar sonrasında Düzce Belediyesi harekete geçti.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, araba ve yaya yollarında bakım çalışması başlattı. Şıralık ve Aziziye Mahalleleri’nde yollarda çalışma yapan ekipler, Rasim Bedir Paşa ve Hastane Caddeleri’nde de kaldırım tamiri yapmaya başladı. Ekiplerin çalışmasını hafta boyunca devam ettirmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.