Düzce'de CHP Adayı Belli Oldu

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.12.2023 - 12:55, Güncelleme: 11.12.2023 - 13:27
 

Düzce'de CHP Adayı Belli Oldu

Partinin En Yetkili İsmi O Adayı Açıkladı
CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Düzce belediye başkan aday adayını adayının “Düzce’de bir Sarıyerli” diyerek açıkladı. Yerel seçimlere 3 buçuk ay kala yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek CHP Sarıyer ilçe binasında partililere seslendi. Zeybek, 2019 seçimlerinde büyükşehirlerin dışında kalan 11 şehir belediyesinin CHP’ye ait olduğunu söyledi. Gökhan Zeybek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu illerin arasına Düzce’yi katacaklarını iddia ederek, “ 11 Tane il belediyemiz vardı. Bunların yanına katacağımız iller var arkadaşlar. Düzce’yi katacağız, Düzce’de bir Sarıyerli aday oluyor, haberiniz var mı? Rıdvan Bilgin’in Düzce Belediye Başkanı yapacağız” dedi.CHP’de aday belirlenmesinde Genel başkan Özgür Özel’den sonra en yetkili kişilerden Olan Gökhan Zengin’in açıklamasının ardından CHP’de de heyecan oluşurken gözler ise kesin adaylıklara çevrildi.
Partinin En Yetkili İsmi O Adayı Açıkladı

CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Düzce belediye başkan aday adayını adayının “Düzce’de bir Sarıyerli” diyerek açıkladı. Yerel seçimlere 3 buçuk ay kala yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek CHP Sarıyer ilçe binasında partililere seslendi. Zeybek, 2019 seçimlerinde büyükşehirlerin dışında kalan 11 şehir belediyesinin CHP’ye ait olduğunu söyledi. Gökhan Zeybek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bu illerin arasına Düzce’yi katacaklarını iddia ederek, “ 11 Tane il belediyemiz vardı. Bunların yanına katacağımız iller var arkadaşlar.

Düzce’yi katacağız, Düzce’de bir Sarıyerli aday oluyor, haberiniz var mı? Rıdvan Bilgin’in Düzce Belediye Başkanı yapacağız” dedi.CHP’de aday belirlenmesinde Genel başkan Özgür Özel’den sonra en yetkili kişilerden Olan Gökhan Zengin’in açıklamasının ardından CHP’de de heyecan oluşurken gözler ise kesin adaylıklara çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.