Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Bölüm başı 3,5 milyon TL kazanacak

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.09.2024 - 16:36, Güncelleme: 17.09.2024 - 16:36
 

Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Bölüm başı 3,5 milyon TL kazanacak

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Eşref Rüya" dizisiyle anlaşma sağladı. Çağatay Ulusoy'un Eşref Rüya'dan bölüm başı 3,5 milyon TL alacağı öğrenildi.
Son olarak Gaddar dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve genel olarak dijital platformda yayınlanan projelerde rol almayı tercih eden Çağatay Ulusoy, televizyon için yeni sezon hazırlıkları yapmaya başladı. Gaddar'dan bölüm başı 2 milyon TL alan Çağatay Ulusoy kaşesini yükseltti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sene Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için el sıkıştı. Yurt dışı satışı yüksek olan oyuncuların başında gelen Ulusoy, İşgal Günlerinde Aşk, Halef ve TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti. Tüm teklifleri geri çeviren yakışıklı oyuncu yeni sezonda "Eşref Rüya" dizisinde rol alacak. Senaristliğini Ethem Özışık'ın yaptığı dizi için Kanal D ile görüşmeye başladı. Başarılı oyuncu diziden bölüm başı 3,5 milyon TL alacak. Ulusoy bu teklifle kendi kaşesini de katlamış oldu.
Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Eşref Rüya" dizisiyle anlaşma sağladı. Çağatay Ulusoy'un Eşref Rüya'dan bölüm başı 3,5 milyon TL alacağı öğrenildi.

Son olarak Gaddar dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve genel olarak dijital platformda yayınlanan projelerde rol almayı tercih eden Çağatay Ulusoy, televizyon için yeni sezon hazırlıkları yapmaya başladı. Gaddar'dan bölüm başı 2 milyon TL alan Çağatay Ulusoy kaşesini yükseltti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sene Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için el sıkıştı. Yurt dışı satışı yüksek olan oyuncuların başında gelen Ulusoy, İşgal Günlerinde Aşk, Halef ve TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti.

Tüm teklifleri geri çeviren yakışıklı oyuncu yeni sezonda "Eşref Rüya" dizisinde rol alacak. Senaristliğini Ethem Özışık'ın yaptığı dizi için Kanal D ile görüşmeye başladı. Başarılı oyuncu diziden bölüm başı 3,5 milyon TL alacak. Ulusoy bu teklifle kendi kaşesini de katlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.