Ala Tokel Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ı her yerden engelledi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.08.2024 - 16:00, Güncelleme: 30.08.2024 - 16:00
 

Ala Tokel Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ı her yerden engelledi

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel'le Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ın arkadaşlıkları sona erdi. Ala Tokel, Bertuğ Özgür Yıldırım'ı engelledi.
Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan fenomen Ala Tokel, Fransa'nın Rennes kulübünde oynayan 21 yaşındaki Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'la bir süredir görüşüyordu. Çiftten ayrılık kararı geldi. Ala Tokel yapmış olduğu bir açıklamasında; "Evlendiğim kişi umuyorum Bertuğ olur" demişti. Yüzük de takmışlardı. Tokel'se açıklamasında, "Yüzük beraberliğimizin ve aşkımızın simgesi olarak taktık, aile arasında bir şey değil" diyerek nişanlanmadıklarını ifade etmişti. AYRILDILAR Tokel ile Yıldırım ayrıldılar. Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan ikiliden Ala Tokel, "Buradan da engellendin koçum" şeklinde imalı bir paylaşımda bulundu.
Sosyal medya fenomeni Ala Tokel'le Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ın arkadaşlıkları sona erdi. Ala Tokel, Bertuğ Özgür Yıldırım'ı engelledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan fenomen Ala Tokel, Fransa'nın Rennes kulübünde oynayan 21 yaşındaki Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'la bir süredir görüşüyordu. Çiftten ayrılık kararı geldi.

Ala Tokel yapmış olduğu bir açıklamasında; "Evlendiğim kişi umuyorum Bertuğ olur" demişti. Yüzük de takmışlardı. Tokel'se açıklamasında, "Yüzük beraberliğimizin ve aşkımızın simgesi olarak taktık, aile arasında bir şey değil" diyerek nişanlanmadıklarını ifade etmişti.


AYRILDILAR
Tokel ile Yıldırım ayrıldılar. Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan ikiliden Ala Tokel, "Buradan da engellendin koçum" şeklinde imalı bir paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.