5 Ülke gençleri proje için Düzce’de buluştu

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.05.2024 - 13:19, Güncelleme: 06.05.2024 - 16:19
 

5 Ülke gençleri proje için Düzce’de buluştu

Gençler Erasmus+ projesinde Düzce atmosferini de tanıdı
Genç teknoloji meraklıları Sivil Dünya Bilgi Merkezi Derneği’nin hazırladığı Türkiye Ulusal ajans ve Avrupa Birliği’nin desteklediği proje çerçevesinde bir araya geldi. Avrupa’dan 6 ülkenin ortak olduğu projede bir araya gelen gençler hem teknolojik alanındaki girişimcilik becerilerimizi geliştirdi hem de uluslararası bağlantılar kurma fırsatı yakaladı.  Sivil Dünya Bilgi Merkezi Derneği tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı ve AB tarafından desteklenen "Techno Entrepreneurs" isimli Erasmus+ Gençlik değişimi projesi 28 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de gerçekleştirildi. Proje, sadece teknoloji alanındaki girişimcilik becerilerini geliştirmekle kalmadı aynı zamanda uluslararası bağlantılar kurma fırsatı da sağladı. İtalya, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya’dan katılan genç girişimcilerle birlikte yapılan çalışmalarda, teknoloji odaklı girişimcilik alanında önemli adımlar atıldı. Farklı bakış açılarından faydalanarak farklı alanlarda yapılan girişimcilik örnekleri öğretildi.Düzce fark kattıDüzce'nin sıcak atmosferi ve zengin kültürel dokusu, projeye ayrı bir renk kattı. Şehrin doğal güzellikleriyle dolu sokaklarında dolaşan proje ortakları diğer genç girişimcilerle birlikte yeni yerler keşfetmek, unutulmaz anılar biriktirilmesini de sağladı. Proje hakkında bilgiler veren Musa Zeki; şunları söyledi, “Bu deneyim sadece bir proje katılımı değil, aynı zamanda kişisel ve profesyonel bir gelişim fırsatıydı. Teknoloji alanındaki girişimcilik potansiyelini keşfetmek, geleceğe dair umutları tazelediği gibi, gençlerin kariyerinde yeni ufuklar açtı. Bu proje, gençlerin teknoloji ve girişimcilik alanında daha ileri gitme konusundaki inancını artırdı. Ayrıca, projede girişimcilik konusunda çeşitli yönler de ele alındı, bu da start-up kuluçka merkezleri, yenilikçi teknoloji uygulamaları ve dijital pazarlama stratejileri gibi konuları içeriyordu. Çalıştaylar, tartışmalar ve uygulamalı etkinlikler aracılığıyla katılımcılar, teknoloji odaklı iş dünyasının gelişen trendleri, en iyi uygulamaları ve karşılaşılan gerçek dünya zorlukları hakkında bilgi sahibi oldular. Genel olarak, "Techno Entrepreneurs" Erasmus projesi, öğrenme, ağ kurma ve kişisel gelişim için verimli bir zemin sağladı. Katılımcıları girişimcilik potansiyellerini kullanmaya teşvik etti, pratik beceriler ve bilgi sağladı ve sınırları aşan işbirliği ve inovasyon ruhunu destekledi. Bu projeden elde edilen dersler ve deneyimlerle ileriye taşınırken, gençleri teknoloji ve girişimcilik dünyasına anlamlı katkılar yapmaya hazırladı.”
Gençler Erasmus+ projesinde Düzce atmosferini de tanıdı

Genç teknoloji meraklıları Sivil Dünya Bilgi Merkezi Derneği’nin hazırladığı Türkiye Ulusal ajans ve Avrupa Birliği’nin desteklediği proje çerçevesinde bir araya geldi. Avrupa’dan 6 ülkenin ortak olduğu projede bir araya gelen gençler hem teknolojik alanındaki girişimcilik becerilerimizi geliştirdi hem de uluslararası bağlantılar kurma fırsatı yakaladı. 

Sivil Dünya Bilgi Merkezi Derneği tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı ve AB tarafından desteklenen "Techno Entrepreneurs" isimli Erasmus+ Gençlik değişimi projesi 28 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de gerçekleştirildi. Proje, sadece teknoloji alanındaki girişimcilik becerilerini geliştirmekle kalmadı aynı zamanda uluslararası bağlantılar kurma fırsatı da sağladı.

İtalya, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya’dan katılan genç girişimcilerle birlikte yapılan çalışmalarda, teknoloji odaklı girişimcilik alanında önemli adımlar atıldı. Farklı bakış açılarından faydalanarak farklı alanlarda yapılan girişimcilik örnekleri öğretildi. Düzce fark kattıDüzce'nin sıcak atmosferi ve zengin kültürel dokusu, projeye ayrı bir renk kattı.

Şehrin doğal güzellikleriyle dolu sokaklarında dolaşan proje ortakları diğer genç girişimcilerle birlikte yeni yerler keşfetmek, unutulmaz anılar biriktirilmesini de sağladı. Proje hakkında bilgiler veren Musa Zeki; şunları söyledi, “Bu deneyim sadece bir proje katılımı değil, aynı zamanda kişisel ve profesyonel bir gelişim fırsatıydı.

Teknoloji alanındaki girişimcilik potansiyelini keşfetmek, geleceğe dair umutları tazelediği gibi, gençlerin kariyerinde yeni ufuklar açtı. Bu proje, gençlerin teknoloji ve girişimcilik alanında daha ileri gitme konusundaki inancını artırdı. Ayrıca, projede girişimcilik konusunda çeşitli yönler de ele alındı, bu da start-up kuluçka merkezleri, yenilikçi teknoloji uygulamaları ve dijital pazarlama stratejileri gibi konuları içeriyordu.

Çalıştaylar, tartışmalar ve uygulamalı etkinlikler aracılığıyla katılımcılar, teknoloji odaklı iş dünyasının gelişen trendleri, en iyi uygulamaları ve karşılaşılan gerçek dünya zorlukları hakkında bilgi sahibi oldular. Genel olarak, "Techno Entrepreneurs" Erasmus projesi, öğrenme, ağ kurma ve kişisel gelişim için verimli bir zemin sağladı. Katılımcıları girişimcilik potansiyellerini kullanmaya teşvik etti, pratik beceriler ve bilgi sağladı ve sınırları aşan işbirliği ve inovasyon ruhunu destekledi. Bu projeden elde edilen dersler ve deneyimlerle ileriye taşınırken, gençleri teknoloji ve girişimcilik dünyasına anlamlı katkılar yapmaya hazırladı.”

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.