Voleybol turnuvasında Düzce Basını sahadan 2-0 mağlup ayrıldı Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2022 - 11:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 11:50
 

Voleybol turnuvasında Düzce Basını sahadan 2-0 mağlup ayrıldı Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

Kurumlar arası voleybol turnuvası başladı
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri dahilinde düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvaları başladı. Düzce Basın ile Gümüşova Belediyesi’nin karşı karşıya geldiği ilk maçta, Düzce Basın sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.Gençlik ve Spor Müdürlüğü Amatör Spor Haftasında spora dikkat çekmek ve amatör sporların güçlenmesini sağlamak için kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvalara katılan ve Düzce’deki çeşitli kurumlarda görev yapan basın mensupları, Düzce Basın adı altında kurdukları takımla ilk kez turnuvaya katıldı. Turnuvanın ilk maçında Düzce Basın ve Gümüşova Belediyesi 18 Temmuz Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında atak oynayan Düzce Basın takımı daha sonraki dakikalarda rakibi karşısında organizasyon hataları yaparak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. İki set üzerinden oynanan maçlar sonrasında yarı final ve finale çıkacak takımlar aldıkları galibiyetlere göre değerlendirilecekler.Düzce Basın, bundan sonraki maçını 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 20.00’da Bahçeşehir spor salonunda Orman İşletme Müdürlüğü ile karşı karşıya gelecek.Yine fikstür gereği Düzce Basın bir sonraki maçını ise 18 Ekim 2022 Salı günü saat 20.00’da Sosyal Güvenlik Kurumu ile Kalıcı Konutlarda bulunan spor salonunda karşılaşacak.
Kurumlar arası voleybol turnuvası başladı

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri dahilinde düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvaları başladı. Düzce Basın ile Gümüşova Belediyesi’nin karşı karşıya geldiği ilk maçta, Düzce Basın sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.Gençlik ve Spor Müdürlüğü Amatör Spor Haftasında spora dikkat çekmek ve amatör sporların güçlenmesini sağlamak için kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvalara katılan ve Düzce’deki çeşitli kurumlarda görev yapan basın mensupları, Düzce Basın adı altında kurdukları takımla ilk kez turnuvaya katıldı.

Turnuvanın ilk maçında Düzce Basın ve Gümüşova Belediyesi 18 Temmuz Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında atak oynayan Düzce Basın takımı daha sonraki dakikalarda rakibi karşısında organizasyon hataları yaparak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. İki set üzerinden oynanan maçlar sonrasında yarı final ve finale çıkacak takımlar aldıkları galibiyetlere göre değerlendirilecekler.Düzce Basın, bundan sonraki maçını 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 20.00’da Bahçeşehir spor salonunda Orman İşletme Müdürlüğü ile karşı karşıya gelecek.Yine fikstür gereği Düzce Basın bir sonraki maçını ise 18 Ekim 2022 Salı günü saat 20.00’da Sosyal Güvenlik Kurumu ile Kalıcı Konutlarda bulunan spor salonunda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.