“Yaşamak bizimde hakkımız biz ırgat değiliz”

Vatandaşın çile çektiğini belirten Düzceli esnaf Sedat Akbulut; “Kanunu yapanlar zevki sefa içinde yaşarken küçük esnaf ve vatandaş çile çekiyor. Biz ırgat değiliz bizlerde yaşamak istiyoruz” dedi.Yeni vergi düzenlemesi kamuoyunda tartışılırken bu hafta içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelmesi bekleniyor. Ancak içeriğinde yeni vergiler, ve vergi oranlarında düzenlemeler yapılması da beklenen düzenlemeler henüz meclis gündemine gelmeden Düzceli esnaf Sedat Akbulut, vergi düzenlemesi yapanlara çağrı da bulundu. Akbulut yaptığı açıklamada; “Vergi ülkemizin gelişmesi kalkınması için tabiki de önemli. Ancak ülkeyi idare edenler ekonomide ki başarısızlıkları bizim gibi küçük esnafa ve sanatkarlara maal ediliyor. Bu vergi yüklerinin altından kalkamıyoruz. Ne yapmamız gerekiyor. Yani bu durumda biz çaresiziz. Sonrasında zeytin ile kuru ekmeğe talim ediyoruz. Bunun faturasını da bize yansıtıyorlar. Ekonomi benden sorulur diyenler vatandaşa soruyorlar. Ekonomiyi biz mi yönetiyoruz, bunun faturasını bizler neden ödüyoruz. Bizleri çaresizliğe sevk ediyorlar. Biz bu ülkedeki sıkıntılara nasıl katlanıyorsak onlarda katlansınlar. Seçilenlerinde fedakarlık yapmalarını bekliyoruz. Şaşalı bir hayat yaşıyorlar. Bizde burada sürünüyoruz. Bizim sosyal hayatımız yok mu? Bizi ırgat olarak mı görüyorlar. Umarım Bu düzenlemede bunlarda görülür” dedi.
Ekleme Tarihi: 26.06.2024 - 09:47

“Yaşamak bizimde hakkımız biz ırgat değiliz”

Esnaftan vergi düzenlemesine isyan. Önümüzdeki günlerde meclis gündemine gelmesi beklenen yeni vergi düzenlemesi ile ilgili olarak kamuoyunda tartışmalar devam ederken Düzceli esnaftan düzenlemeyi yapanlara açık çağrı geldi.

Vatandaşın çile çektiğini belirten Düzceli esnaf Sedat Akbulut; “Kanunu yapanlar zevki sefa içinde yaşarken küçük esnaf ve vatandaş çile çekiyor. Biz ırgat değiliz bizlerde yaşamak istiyoruz” dedi.Yeni vergi düzenlemesi kamuoyunda tartışılırken bu hafta içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelmesi bekleniyor. Ancak içeriğinde yeni vergiler, ve vergi oranlarında düzenlemeler yapılması da beklenen düzenlemeler henüz meclis gündemine gelmeden Düzceli esnaf Sedat Akbulut, vergi düzenlemesi yapanlara çağrı da bulundu. Akbulut yaptığı açıklamada; “Vergi ülkemizin gelişmesi kalkınması için tabiki de önemli.

Ancak ülkeyi idare edenler ekonomide ki başarısızlıkları bizim gibi küçük esnafa ve sanatkarlara maal ediliyor. Bu vergi yüklerinin altından kalkamıyoruz. Ne yapmamız gerekiyor. Yani bu durumda biz çaresiziz. Sonrasında zeytin ile kuru ekmeğe talim ediyoruz. Bunun faturasını da bize yansıtıyorlar. Ekonomi benden sorulur diyenler vatandaşa soruyorlar. Ekonomiyi biz mi yönetiyoruz, bunun faturasını bizler neden ödüyoruz. Bizleri çaresizliğe sevk ediyorlar. Biz bu ülkedeki sıkıntılara nasıl katlanıyorsak onlarda katlansınlar. Seçilenlerinde fedakarlık yapmalarını bekliyoruz. Şaşalı bir hayat yaşıyorlar. Bizde burada sürünüyoruz. Bizim sosyal hayatımız yok mu? Bizi ırgat olarak mı görüyorlar. Umarım Bu düzenlemede bunlarda görülür” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.