Trafikte akıcı yoğunluk devam ediyor

9 günlük Kurban Bayramı tatili okullardaki karne töreninin ardından başladı. Milyonlarca sürücü bayramı memleketlerinde geçirmek için direksiyon başına geçti. İstanbul istikametinden Ankara istikametine gidenlerin geçiş güzergahı olan Düzce’de hem Anadolu Otoyolu’nda hem de D-100 karayolunda akıcı trafik devam ederken, trafiğe çıkışı yasaklanan büyük araçlar trafiği rahatlattı. ,
Ekleme Tarihi: 14.06.2024 - 16:09

Trafikte akıcı yoğunluk devam ediyor

Kurban bayramını memleketlerinde geçirmek için yola çıkan vatandaşlar Düzce geçişinde akıcı yoğunluk oluşturdu.

9 günlük Kurban Bayramı tatili okullardaki karne töreninin ardından başladı. Milyonlarca sürücü bayramı memleketlerinde geçirmek için direksiyon başına geçti. İstanbul istikametinden Ankara istikametine gidenlerin geçiş güzergahı olan Düzce’de hem Anadolu Otoyolu’nda hem de D-100 karayolunda akıcı trafik devam ederken, trafiğe çıkışı yasaklanan büyük araçlar trafiği rahatlattı.

,

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.