Şehir merkezindeki arazi moloz deposu oldu

Düzce’nin büyük kısmında yıkıma neden olan 1999 depreminde ağır hasar alan ve yıllar sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü girişimleri ile yıkımı yapılan Ziraat Bankası lojmanlarının arazisi bugünlerde terk edilmişliğe mahkum oldu. Ziraat Bankası lojmanlarının bulunduğu binanın arazisi yıkıldıktan sonra bir türlü üzerinde çalışma yapılmayınca etrafı çevrildi ancak buna rağmen moloz depolama arazisine döndü. 1999 Yılında meydana gelen ve Düzce’de büyük yıkımlara neden olan depremde ağır hasar alan ve yıkımı yıllar sonrasını bulunan Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü girişimleri ile yıkımı gerçekleştirilen Millet Bahçesi ve Anıtpark’ın hemen yanındaki arazi bugünlerde terk edilmişliğini yaşıyor. Spor Sokak devamında bulunan arazi birçok restorant ve kafenin yanı başında duran görüntü kirliliği oluşmaması için etrafı çinkolarla çevrilen arazi, bütün alınan önlemlere rağmen etrafta yıkılan ve onarım yapılan binaların molozlarını9n depolandığı alan oldu. Ayrıca arazinin kaderine terk edilmişliği nedeniyle yılan, fare gibi haşerelerinde yuvası haline gelen arazi, çevredeki kafe ve restoranlar içinde büyük tehlike oluşturuyor. Bölge esnafının ve vatandaşların tepkisini çeken araziye ne yapılacağı ve ne zaman çalışmalara başlanacağı büyük merak uyandırırken, çevre esnafı yetkililerden şehrin en orta yerindeki bu arazi ile ilgili olarak yetkililerden yardım beklediklerini de dile getiriyorlar.
Ekleme Tarihi: 13.07.2024 - 16:45

Şehir merkezindeki arazi moloz deposu oldu

Yıkıldı kaderine terk edildi...

Düzce’nin büyük kısmında yıkıma neden olan 1999 depreminde ağır hasar alan ve yıllar sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü girişimleri ile yıkımı yapılan Ziraat Bankası lojmanlarının arazisi bugünlerde terk edilmişliğe mahkum oldu. Ziraat Bankası lojmanlarının bulunduğu binanın arazisi yıkıldıktan sonra bir türlü üzerinde çalışma yapılmayınca etrafı çevrildi ancak buna rağmen moloz depolama arazisine döndü.

1999 Yılında meydana gelen ve Düzce’de büyük yıkımlara neden olan depremde ağır hasar alan ve yıkımı yıllar sonrasını bulunan Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü girişimleri ile yıkımı gerçekleştirilen Millet Bahçesi ve Anıtpark’ın hemen yanındaki arazi bugünlerde terk edilmişliğini yaşıyor.

Spor Sokak devamında bulunan arazi birçok restorant ve kafenin yanı başında duran görüntü kirliliği oluşmaması için etrafı çinkolarla çevrilen arazi, bütün alınan önlemlere rağmen etrafta yıkılan ve onarım yapılan binaların molozlarını9n depolandığı alan oldu.

Ayrıca arazinin kaderine terk edilmişliği nedeniyle yılan, fare gibi haşerelerinde yuvası haline gelen arazi, çevredeki kafe ve restoranlar içinde büyük tehlike oluşturuyor.

Bölge esnafının ve vatandaşların tepkisini çeken araziye ne yapılacağı ve ne zaman çalışmalara başlanacağı büyük merak uyandırırken, çevre esnafı yetkililerden şehrin en orta yerindeki bu arazi ile ilgili olarak yetkililerden yardım beklediklerini de dile getiriyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.