Kiracı diye Ensar diye aldıklarınız terörist çıkabilir

DEAŞ'lı teröristlerden bir kısmı tutuklanırken bir kısmının ise deport işlemleri başladı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütüne ve üyelerine yönelik olarak soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde elde edilen bilgiler ışığında jandarma özel harekat ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahısların yaşadığı ikametlere yönelik şafak operasyonu düzenlendi.  Yapılan operasyonlarda çok sayıda şahsı gözaltına alındı. Şahısların Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından çıkartıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince 7'si tutuklandı. 13 Şüpheli yabancı uyruklu şahıs ise deport edilmek üzere Jandarma komutanlığınca işlemlerine başlandı.  
Ekleme Tarihi: 13.06.2024 - 20:35

Kiracı diye Ensar diye aldıklarınız terörist çıkabilir

Ev sahipleri dikkat. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde jandarma özel harekat ekiplerince yapılan operasyonlarda onlarca terör örgütü üyesi ve destekçisi yakalandı.

DEAŞ'lı teröristlerden bir kısmı tutuklanırken bir kısmının ise deport işlemleri başladı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütüne ve üyelerine yönelik olarak soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde elde edilen bilgiler ışığında jandarma özel harekat ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahısların yaşadığı ikametlere yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 

Yapılan operasyonlarda çok sayıda şahsı gözaltına alındı. Şahısların Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından çıkartıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince 7'si tutuklandı. 13 Şüpheli yabancı uyruklu şahıs ise deport edilmek üzere Jandarma komutanlığınca işlemlerine başlandı.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.