Düzce’de örtü yangını büyümeden söndürüldü

Alınan bilgilere göre 2.Etap Toki mevkiinde bulunan çalılık alanda başlayan örtü yangını kısa sürede yayıldı. Dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye ekipleri sevk edildi. Zorlu arazi koşulları nedeniyle yangına güçlükle müdahale eden İtfaiye ekiplerine bölge halkı yardım etti. Engebeli arazide İtfaiye ekipleri ile birlikte var gücüyle yangını söndürmek isteyen gençler yangın tüpleri yardımıyla yangının yayılmasını önledi. Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerininde olay yerine kısa sürede ulaşması ile yangın söndürüldü. Olay yerine gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız bölgede incelemeler yaptı. Olay ile ilgili açıklamalarda bulunan Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Saat 20.30 civarlarında vatandaşlarımız tarafından Toki 2. Etap mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın ihbarı aldık. Belediye ekiplerimiz ve vatandaşlarımız olaya anında müdahale etti. Vatandaşlarımızda çok sağolsunlar çok yardımcı oldular. Yangın söndürüldü soğutma çalışmaları devam ediyor. Sayın Valimiz sağolsun olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yangına müdahale eden İtfaiye ekiplerine ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi
Ekleme Tarihi: 19.07.2024 - 23:42

Düzce’de örtü yangını büyümeden söndürüldü

Düzce’de ormanlık alanda çıkan örtü yangını büyümeden söndürüldü.Yangın Düzce’nin Çilimli ilçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre 2.Etap Toki mevkiinde bulunan çalılık alanda başlayan örtü yangını kısa sürede yayıldı. Dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Zorlu arazi koşulları nedeniyle yangına güçlükle müdahale eden İtfaiye ekiplerine bölge halkı yardım etti. Engebeli arazide İtfaiye ekipleri ile birlikte var gücüyle yangını söndürmek isteyen gençler yangın tüpleri yardımıyla yangının yayılmasını önledi.

Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerininde olay yerine kısa sürede ulaşması ile yangın söndürüldü. Olay yerine gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız bölgede incelemeler yaptı.

Olay ile ilgili açıklamalarda bulunan Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Saat 20.30 civarlarında vatandaşlarımız tarafından Toki 2. Etap mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın ihbarı aldık.

Belediye ekiplerimiz ve vatandaşlarımız olaya anında müdahale etti. Vatandaşlarımızda çok sağolsunlar çok yardımcı oldular. Yangın söndürüldü soğutma çalışmaları devam ediyor.

Sayın Valimiz sağolsun olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yangına müdahale eden İtfaiye ekiplerine ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.