Düğün salonunu kapatıp, göbek atarak yeni ehliyetlerini kutladılar!

Tüylü yelpazeler sallayıp göbek attı.Haftasonu Bahçeşehir yolu üzerinde ehliyet sınavı heyecanı yaşandı. Bir sürücü kursunun kadın kursiyerleri de sınava girdi. Sınav heyecanı yaşayan kadınların 11’inden 10 sınavı geçerek ehliyetini almaya hak kazandı. Kadınlar daha sonra sınavı geçmenin coşkusunu kapattıkları düğün salonunda gönüllerince göbek atarak kutladılar. Ellerinde tüylü yelpazelerle kapattıkları solona giren kadınlar, teflerle çalarak müziklere eşlik ettiler.Kadınlar ayrıca, çalan oyun havalarına göbek artarak ve halay çekerek eğlenceyi doruğa taşıdılar.
Ekleme Tarihi: 19.09.2024 - 00:35

Düğün salonunu kapatıp, göbek atarak yeni ehliyetlerini kutladılar!

Düzce’de hafta sonu yapılan ehliyet sınavına giren 11 kadın sürücüden 10 tanesi sınavı geçince kadınlar düğün salonu kapatıp

Tüylü yelpazeler sallayıp göbek attı.Haftasonu Bahçeşehir yolu üzerinde ehliyet sınavı heyecanı yaşandı. Bir sürücü kursunun kadın kursiyerleri de sınava girdi. Sınav heyecanı yaşayan kadınların 11’inden 10 sınavı geçerek ehliyetini almaya hak kazandı.

Kadınlar daha sonra sınavı geçmenin coşkusunu kapattıkları düğün salonunda gönüllerince göbek atarak kutladılar. Ellerinde tüylü yelpazelerle kapattıkları solona giren kadınlar, teflerle çalarak müziklere eşlik ettiler.Kadınlar ayrıca, çalan oyun havalarına göbek artarak ve halay çekerek eğlenceyi doruğa taşıdılar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.