Aslan gibi hareket

Yeni tekerlekli akülü aracına kavuşan minik Berat, büyük mutluluk yaşadı.Galatasaray taraftar grubu Ultra Aslan Düzce yönetimi Gölyaka’da oturan, Doğuştan bedensel engelli Berat Yıldırım’a ayak oldu. Taraftarlar topladıkları bağışlarla Berat’a yeni bir akülü araba aldı. Arabasını da evine giderek Berat ve ailesine teslim eden yönetim kurulu üyeleri, Berat’ın yüzünü güldürdü. Daha önce destekle ilerleyen eski bir arabaya sahip olan berat Ultra aslanlar’ın aldığı arabaya binerek bir süre kullandı. Mutluluğu yüzüne yansıyan Berat, Ultra aslan Düzce Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Ultraaslan Düzce Yönetim Kurulu ise; “Ultraslan Düzce ailesi olarak sosyal projeler kapsamında tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bir kardeşimizin daha hayatına dokunabildik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.
Ekleme Tarihi: 07.07.2024 - 18:08

Aslan gibi hareket

Galatasaray taraftar grubu Düzce Ultraslan Düzce yönetimi, 6 yaşından özel gereksinimle bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi.

Yeni tekerlekli akülü aracına kavuşan minik Berat, büyük mutluluk yaşadı.Galatasaray taraftar grubu Ultra Aslan Düzce yönetimi Gölyaka’da oturan, Doğuştan bedensel engelli Berat Yıldırım’a ayak oldu. Taraftarlar topladıkları bağışlarla Berat’a yeni bir akülü araba aldı. Arabasını da evine giderek Berat ve ailesine teslim eden yönetim kurulu üyeleri, Berat’ın yüzünü güldürdü. Daha önce destekle ilerleyen eski bir arabaya sahip olan berat Ultra aslanlar’ın aldığı arabaya binerek bir süre kullandı. Mutluluğu yüzüne yansıyan Berat, Ultra aslan Düzce Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Ultraaslan Düzce Yönetim Kurulu ise; “Ultraslan Düzce ailesi olarak sosyal projeler kapsamında tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bir kardeşimizin daha hayatına dokunabildik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.