Vali Cevdet Atay iftarını askerlerle birlikte yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 13:22, Güncelleme: 13.04.2022 - 13:22
 

Vali Cevdet Atay iftarını askerlerle birlikte yaptı

Vali Cevdet Atay iftarını askerlerle birlikte yaptı
Düzce Valisi Cevdet Atay, iftarını Düzce il Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay, astsubay, uzman çavuş ve erlerle birlikte açtı. İftar sonrasında ise evde eğitim gören Sena Yeşilyurt'u ziyaret etti.Düzce Valisi Cevdet Atay her akşam bir kurumda iftarını açmaya devam ediyor. Daha önce Düzce Sağlık Müdürlüğü personeli ile iftar yapan Vali Atay, bu kez ise Jandarma ile bir araya araya geldi. İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ve jandarma personeli Vali Atay ile birlikte iftar yaptı. Vali Atay, iftar öncesi askerlerle sohbet etti. Program sonunda Vali Atay, jandarma personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. İftardan sonra Yuşilyurt’u evinde ziyaret etti Vali Cevdet Atay, askerlerle yaptığı iftarın ardından ise evde eğitim gören ilkokul öğrencisi Sena Yeşilyurt ve ailesinin konuğu oldu. Atay, Sena ile yakından ilgilenerek dersleri ile ilgili bilgi aldı ve ailenin Ramazan ayını tebrik etti.
Vali Cevdet Atay iftarını askerlerle birlikte yaptı

Düzce Valisi Cevdet Atay, iftarını Düzce il Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay, astsubay, uzman çavuş ve erlerle birlikte açtı. İftar sonrasında ise evde eğitim gören Sena Yeşilyurt'u ziyaret etti. Düzce Valisi Cevdet Atay her akşam bir kurumda iftarını açmaya devam ediyor.

Daha önce Düzce Sağlık Müdürlüğü personeli ile iftar yapan Vali Atay, bu kez ise Jandarma ile bir araya araya geldi. İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ve jandarma personeli Vali Atay ile birlikte iftar yaptı. Vali Atay, iftar öncesi askerlerle sohbet etti. Program sonunda Vali Atay, jandarma personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

İftardan sonra Yuşilyurt’u evinde ziyaret etti
Vali Cevdet Atay, askerlerle yaptığı iftarın ardından ise evde eğitim gören ilkokul öğrencisi Sena Yeşilyurt ve ailesinin konuğu oldu. Atay, Sena ile yakından ilgilenerek dersleri ile ilgili bilgi aldı ve ailenin Ramazan ayını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.