Uygulama bu kez hayvanlar için yapıldı Düzce, Asayiş Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2022 - 15:05, Güncelleme: 13.08.2022 - 15:05
 

Uygulama bu kez hayvanlar için yapıldı Düzce, Asayiş Haberler Düzce Hür Haber

Uygulama bu kez hayvanlar için yapıldı
Düzce İl Jandarma Komutanlığı Çevre Timleri D-100 Karayolu üzerinde yaptıkları uygulamada sürücülere çevre ve hayvan hakları ile ilgili bilgilendirme yaptı.Son dönemlerde yaşanan orman yangınlarını önlemek ve yaşanan hayvan katliamlarının önüne geçebilmek için harekete geçen Düzce İl jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma timlerince D-100 Karayolu üzerinde bilgilendirme uygulaması yapıldı. Kaynaşlı arama noktasında bekleyen ekipler gelen sürücülere orman yangınları, orman yangınlarına müdahale ile hayvan hakları ile ilgili broşürler verdiler. Ekipler ayrıca sürücülere yolculuk esnasında dışarıya çöp izmarit v.b. atık maddelerinin atılmaması uyarısında bulundular.Uygulamalar sırasında araç sürücülerine ve yolculara ekipler hayvanların korunması ile ilgili HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) uygulaması hakkında bilgilendirme yaparak uygulamaya ait bilgilendirme broşürü dağıttılar.
Uygulama bu kez hayvanlar için yapıldı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Çevre Timleri D-100 Karayolu üzerinde yaptıkları uygulamada sürücülere çevre ve hayvan hakları ile ilgili bilgilendirme yaptı.Son dönemlerde yaşanan orman yangınlarını önlemek ve yaşanan hayvan katliamlarının önüne geçebilmek için harekete geçen Düzce İl jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma timlerince D-100 Karayolu üzerinde bilgilendirme uygulaması yapıldı.

Kaynaşlı arama noktasında bekleyen ekipler gelen sürücülere orman yangınları, orman yangınlarına müdahale ile hayvan hakları ile ilgili broşürler verdiler. Ekipler ayrıca sürücülere yolculuk esnasında dışarıya çöp izmarit v.b. atık maddelerinin atılmaması uyarısında bulundular.Uygulamalar sırasında araç sürücülerine ve yolculara ekipler hayvanların korunması ile ilgili HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) uygulaması hakkında bilgilendirme yaparak uygulamaya ait bilgilendirme broşürü dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.