TEM otoyolu Kaynaşlı Kaza Araç Hurdaya döndü - Düzce Son Dakika

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2022 - 21:02, Güncelleme: 22.06.2022 - 21:56
 

TEM otoyolu Kaynaşlı Kaza Araç Hurdaya döndü - Düzce Son Dakika

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı
Düzce TEM otoyolu Bolu Dağı kesiminde meydana gelen kazada hurdaya dönen araçtan sürücü sağ kurtuldu.Kaza, TEM otoyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Berkay O. idaresindeki 41 AD 814 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı ardından refüje çarparak hurdaya döndü. Bu sırada otomobil sürücüsü, araçtan refüje savrularak yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Refüjde yatan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra hastaneye kaldırdı.Kaza sebebiyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken trafik tek şeritten verildi. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

Düzce TEM otoyolu Bolu Dağı kesiminde meydana gelen kazada hurdaya dönen araçtan sürücü sağ kurtuldu.Kaza, TEM otoyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde meydana geldi.

Düzce Son Dakika

Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Berkay O. idaresindeki 41 AD 814 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı ardından refüje çarparak hurdaya döndü.

Bu sırada otomobil sürücüsü, araçtan refüje savrularak yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TEM otoyolu Kaynaşlı Kaza Araç Hurdaya döndü

Refüjde yatan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra hastaneye kaldırdı.Kaza sebebiyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken trafik tek şeritten verildi. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.