**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Tellere takılan 2 geyikten biri telef oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2017 - 14:20, Güncelleme: 17.10.2017 - 14:20
 

Tellere takılan 2 geyikten biri telef oldu

Çiftleşme kavgasında tellere takılan 2 geyikten biri telef oldu.
Bolu’da, ormanlık alanda bulunan dikenli tellere takılan iki geyikten birisi telef oldu, diğeri ise yaralı kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Seben İlçesi’ne bağlı Kuzgölcük köyünde ormanlık alanda gezen vatandaşlar, dikenli tellere takılan 2 geyiğin yaralandığını gördü. Geyikleri kendi çabaları ile kurtaramayan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu İl Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, 2 geyikten birisinin boğularak telef olduğunu diğerinin ise yaralı olduğunu tespit etti. Çiftleşme kavgası sırasında tellere takılmış olabileceklerini düşünülen ve 8 yaşında olduğu tahmin edilen geyiklerden telef olanı tahnif işlemi için Ankara’ya gönderildi. Yaralı olan geyik ise tel örgülerden kurtarıldıktan sonra ormanlık alana doğru uzaklaştı.
Çiftleşme kavgasında tellere takılan 2 geyikten biri telef oldu.

Bolu’da, ormanlık alanda bulunan dikenli tellere takılan iki geyikten birisi telef oldu, diğeri ise yaralı kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Seben İlçesi’ne bağlı Kuzgölcük köyünde ormanlık alanda gezen vatandaşlar, dikenli tellere takılan 2 geyiğin yaralandığını gördü. Geyikleri kendi çabaları ile kurtaramayan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu İl Müdürlüğü'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, 2 geyikten birisinin boğularak telef olduğunu diğerinin ise yaralı olduğunu tespit etti. Çiftleşme kavgası sırasında tellere takılmış olabileceklerini düşünülen ve 8 yaşında olduğu tahmin edilen geyiklerden telef olanı tahnif işlemi için Ankara’ya gönderildi.

Yaralı olan geyik ise tel örgülerden kurtarıldıktan sonra ormanlık alana doğru uzaklaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.