**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Tatilciler Bolu Dağı'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2022 - 14:04, Güncelleme: 08.07.2022 - 14:15
 

Tatilciler Bolu Dağı'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu

Tatilciler arife gününde yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara yönünde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluşturdu.Türkiye’nin en önemli karayolu geçiş güzergahı olan ve İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı olarak bilinen TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde, Kurban Bayramı sebebiyle memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler arife gününde yoğunluk oluşturdu. Özellikle Ankara yönünde oluşan kilometrelerce uzunluktaki araç yoğunluğu havadan görüntülendi.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Karayolları ekipleri otoyolun ulaşıma kapanmaması için güzergahlarda çalışmalarını sürdürüyor. Sürücüler, trafik işaretlerine uymaları, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları yönünde uyarılıyor.
Tatilciler arife gününde yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara yönünde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluşturdu.Türkiye’nin en önemli karayolu geçiş güzergahı olan ve İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı olarak bilinen TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde, Kurban Bayramı sebebiyle memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler arife gününde yoğunluk oluşturdu.

Özellikle Ankara yönünde oluşan kilometrelerce uzunluktaki araç yoğunluğu havadan görüntülendi.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Karayolları ekipleri otoyolun ulaşıma kapanmaması için güzergahlarda çalışmalarını sürdürüyor. Sürücüler, trafik işaretlerine uymaları, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları yönünde uyarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.