**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Şevval Ekiz Düzce Konseri Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2022 - 03:03, Güncelleme: 06.08.2022 - 03:41
 

Şevval Ekiz Düzce Konseri Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

Düzce’nin kızı sahnede döktürdü
Dünya Düzce Günleri’nin beşinci gününde Düzceli Şevval Ekiz sahne aldı. Seslendirdiği şarkılar ile Düzcelileri adeta coşturarak, seyircilerden tam not aldı. Düzce Belediyesi’nin şehrin tanıtımı için başlattığı Dünya Düzce Günleri’nin beşinci gününde Düzceli sanatçı Şevval Ekiz sahne aldı. Alanı dolduran binlerce vatandaşın karşısında seslendirdiği şarkılar ile Düzcelileri adeta unutulmaz bir gece yaşattı. Düzce’de sahneye çıkmasının hayallerinden birisi olduğunu belirten Ekiz, söylediği şarkılar ile Düzcelilerden tam not aldı. Enerjisini hem sahneye hem de seyircilere yansıtan Şevval Ekiz’in seslendirdiği şarkılar ile alanı dolduran vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.
Düzce’nin kızı sahnede döktürdü

Dünya Düzce Günleri’nin beşinci gününde Düzceli Şevval Ekiz sahne aldı. Seslendirdiği şarkılar ile Düzcelileri adeta coşturarak, seyircilerden tam not aldı.

Şevval Ekiz Düzce Konseri Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

Düzce Belediyesi’nin şehrin tanıtımı için başlattığı Dünya Düzce Günleri’nin beşinci gününde Düzceli sanatçı Şevval Ekiz sahne aldı. Alanı dolduran binlerce vatandaşın karşısında seslendirdiği şarkılar ile Düzcelileri adeta unutulmaz bir gece yaşattı.

Düzce’de sahneye çıkmasının hayallerinden birisi olduğunu belirten Ekiz, söylediği şarkılar ile Düzcelilerden tam not aldı. Enerjisini hem sahneye hem de seyircilere yansıtan Şevval Ekiz’in seslendirdiği şarkılar ile alanı dolduran vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.