Şahin’den Lion’ss Car Otomotiv’e teşekkür ziyareti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2023 - 18:10, Güncelleme: 24.06.2023 - 21:22
 

Şahin’den Lion’ss Car Otomotiv’e teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz sezon süper amatör ligde mücadele eden ve playofflarda BAL ligini yükselen Kaynaşlı Belediyespor’a desteklerinden dolayı Lion’ss Car Otomotiv yönetimini ziyaret eden Başkan Birol Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün ve yönetim kurulu üyelerine forma hediye etti.
Geçtiğimiz sezon süper amatör ligde mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla playoff oynamaya hak kazandı. Playoff maçlarında Cumayeri Belediyespor’u 1-0 yenerek BAL Ligine yükseldi. Süper amatör ligde mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor’a Lion’ss Car Otomotiv’de destek vermişti. Kulübün Süper amatör Ligde başarılı olması ve BAL ligine yükselmesi sonrası Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Lion’ss Car Otomotiv Yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında verdikleri desteklerden dolayı Hür Haber Gazetesini de bünyesinde bulunduran Lion’ss Car Otomotiv yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün, yönetim kurulu üyeleri Hürkerim Küçükusta, Mecnun Yüksel’e teşekkür eden Birol Şahin; “Kaynaşlı Belediyespor alnının akıyla şampiyon olarak BAL ligine yükseldi. Bu başarıda sadece kulübün, sporcuların değil bize destek veren işadamlarının katkısı da çok büyük. Bize desteklerini esirgemeyen Lion’ss Car Otomotiv’e ve Hür Haber Gazetesine teşekkür ederim” dedi.Lion’ss Car Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün ise Belediye Başkanı Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Biz sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Destek verdiğimiz Kaynaşlı Belediyespor’un başarılı olması bizleri de mutlu etti. Kaynaşlı Belediyespor’un şampiyonluğunu kutluyoruz. Yükseldiği BAL Liginde başarılar dileriz” dedi.Ziyaretin sonunda ise Birol Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Algün, yönetim kurulu üyeleri Küçükusta ve Yüksel’e Kaynaşlı Belediyespor forması hediye etti. 
Geçtiğimiz sezon süper amatör ligde mücadele eden ve playofflarda BAL ligini yükselen Kaynaşlı Belediyespor’a desteklerinden dolayı Lion’ss Car Otomotiv yönetimini ziyaret eden Başkan Birol Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün ve yönetim kurulu üyelerine forma hediye etti.

Geçtiğimiz sezon süper amatör ligde mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla playoff oynamaya hak kazandı. Playoff maçlarında Cumayeri Belediyespor’u 1-0 yenerek BAL Ligine yükseldi. Süper amatör ligde mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor’a Lion’ss Car Otomotiv’de destek vermişti. Kulübün Süper amatör Ligde başarılı olması ve BAL ligine yükselmesi sonrası Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Lion’ss Car Otomotiv Yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında verdikleri desteklerden dolayı Hür Haber Gazetesini de bünyesinde bulunduran Lion’ss Car Otomotiv yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün, yönetim kurulu üyeleri Hürkerim Küçükusta, Mecnun Yüksel’e teşekkür eden Birol Şahin; “Kaynaşlı Belediyespor alnının akıyla şampiyon olarak BAL ligine yükseldi.

Bu başarıda sadece kulübün, sporcuların değil bize destek veren işadamlarının katkısı da çok büyük. Bize desteklerini esirgemeyen Lion’ss Car Otomotiv’e ve Hür Haber Gazetesine teşekkür ederim” dedi. Lion’ss Car Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün ise Belediye Başkanı Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Biz sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız.

Destek verdiğimiz Kaynaşlı Belediyespor’un başarılı olması bizleri de mutlu etti. Kaynaşlı Belediyespor’un şampiyonluğunu kutluyoruz. Yükseldiği BAL Liginde başarılar dileriz” dedi.Ziyaretin sonunda ise Birol Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Algün, yönetim kurulu üyeleri Küçükusta ve Yüksel’e Kaynaşlı Belediyespor forması hediye etti. 

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.