**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Rusya'da okula silahlı saldırı!

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2022 - 14:06, Güncelleme: 26.09.2022 - 14:06
 

Rusya'da okula silahlı saldırı!

Rusya'ya bağlı Udmurtya Cumhuriyeti'ndeki bir okulda yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükseldi.
Rusya'ya bağlı Udmurtya Cumhuriyeti'nin başkenti İjevsk'te bulunan 88 numaralı okulda meydana gelen silahlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor. Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan güncel açıklamaya göre, 7'si öğrenci olmak üzere, aralarında öğretmen ve personellerin de bulunduğu 13 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan, 1. ve 11. sınıf aralığındaki öğrencilerin eğitim aldığı okulda, toplam 982 öğrencinin eğitim gördüğü ve 80'e yakın personel ve öğretmenin bulunduğu öğrenildi. Saldırı sonrası Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan ilk açıklamada can kaybı 9, yaralı sayısı ise 20 olarak bildirilmişti. Okula girerek çevresine rastgele ateş açan saldırgan daha sonra yaşamına son vermişti.
Rusya'ya bağlı Udmurtya Cumhuriyeti'ndeki bir okulda yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükseldi.

Rusya'ya bağlı Udmurtya Cumhuriyeti'nin başkenti İjevsk'te bulunan 88 numaralı okulda meydana gelen silahlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor. Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan güncel açıklamaya göre, 7'si öğrenci olmak üzere, aralarında öğretmen ve personellerin de bulunduğu 13 kişi hayatını kaybetti.

Öte yandan, 1. ve 11. sınıf aralığındaki öğrencilerin eğitim aldığı okulda, toplam 982 öğrencinin eğitim gördüğü ve 80'e yakın personel ve öğretmenin bulunduğu öğrenildi. Saldırı sonrası Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan ilk açıklamada can kaybı 9, yaralı sayısı ise 20 olarak bildirilmişti. Okula girerek çevresine rastgele ateş açan saldırgan daha sonra yaşamına son vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.