Rengarenk çiçekler toprakla buluştu Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2023 - 17:21, Güncelleme: 29.05.2023 - 17:21
 

Rengarenk çiçekler toprakla buluştu Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

Rengarenk çiçekler toprakla buluştu
Düzce Belediyesi kent merkezi ve çevresindeki ana arterler üzerinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Mevsimine uygun birbirinden renkli bitkiler refüj alanlarında toprakla buluşuyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte şehir genelinde yeşillendirme ve çiçek dikimi çalışmalarına hız verdi. Parklarda devam eden çiçek dikim ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra şehir içinden geçen ana arterler üzerinde yapılan çalışmalarda birbirinden farklı süs bitkileri toprakla buluşturuldu. Top kadife, altuni taflan ve lavanta Düzce’den geçen karayolları ve Bahçeşehir bağlantı yolu başta olmak üzere şehir merkezi çevresini yeşillendirmek üzere tam kadro çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak devam edeceğini belirtti. Ekipler 23 Nisan Parkı, Millet Bahçesi parklarının yanı sıra belirlenen peyzaj noktalarında Gül ve Lavanta gibi kokulu bitkilerin yanı sıra Spiral Leylandi, Alev Çalısı, Altuni Taflan şeklinde bodur ağaçlar, ayrıca Berberis, Top Kadife ve Ateş Çiçeği gibi süs bitkilerini belirlenen noktalara dikti.Düzce’nin yeşil örtüsüne katkıda bulunmak amacıyla ortak yaşam alanlarında yürütülen peyzaj çalışmaları belirlenen program dahilinde düzenli olarak devam edecek.
Rengarenk çiçekler toprakla buluştu

Düzce Belediyesi kent merkezi ve çevresindeki ana arterler üzerinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Mevsimine uygun birbirinden renkli bitkiler refüj alanlarında toprakla buluşuyor.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte şehir genelinde yeşillendirme ve çiçek dikimi çalışmalarına hız verdi. Parklarda devam eden çiçek dikim ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra şehir içinden geçen ana arterler üzerinde yapılan çalışmalarda birbirinden farklı süs bitkileri toprakla buluşturuldu.

Top kadife, altuni taflan ve lavanta
Düzce’den geçen karayolları ve Bahçeşehir bağlantı yolu başta olmak üzere şehir merkezi çevresini yeşillendirmek üzere tam kadro çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak devam edeceğini belirtti. Ekipler 23 Nisan Parkı, Millet Bahçesi parklarının yanı sıra belirlenen peyzaj noktalarında Gül ve Lavanta gibi kokulu bitkilerin yanı sıra Spiral Leylandi, Alev Çalısı, Altuni Taflan şeklinde bodur ağaçlar, ayrıca Berberis, Top Kadife ve Ateş Çiçeği gibi süs bitkilerini belirlenen noktalara dikti.Düzce’nin yeşil örtüsüne katkıda bulunmak amacıyla ortak yaşam alanlarında yürütülen peyzaj çalışmaları belirlenen program dahilinde düzenli olarak devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.