**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Prof. Dr. Nedim Sözbir Düzce Üniversitesi Rektör Teşekkür Düzce, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2022 - 16:20, Güncelleme: 05.08.2022 - 16:20
 

Prof. Dr. Nedim Sözbir Düzce Üniversitesi Rektör Teşekkür Düzce, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

Rektör Sözbir teşekkür mesajı
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'ne ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Nedim Sözbir teşekkür etti.3 Ağustos 2022 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Nedim Sözbir teşekkür mesajı yayınladı.Sözbir mesajında şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Düzce Üniversitesi'ne rektör olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özavar'a, Başkan Vekillerimize, Yürütme ve Denetleme Kurulu Üyelerimize ve desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım."
Rektör Sözbir teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'ne ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Nedim Sözbir teşekkür etti.3 Ağustos 2022 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Nedim Sözbir teşekkür mesajı yayınladı.Sözbir mesajında şu ifadeleri kullandı:

Prof. Dr. Nedim Sözbir

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Düzce Üniversitesi'ne rektör olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özavar'a, Başkan Vekillerimize, Yürütme ve Denetleme Kurulu Üyelerimize ve desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.