**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Okçular çalışmalarını sürdürüyor Düzce, Spor Gündem Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2022 - 11:55, Güncelleme: 31.12.2022 - 11:55
 

Okçular çalışmalarını sürdürüyor Düzce, Spor Gündem Haber Düzce Hür Haber

Okçular çalışmalarını sürdürüyor
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden okçuluk kursuna kayıtlı katılımcılar çalışmalarını sürdürüyor.Düzce’de gençlerin çeşitli spor branşlarında faaliyetlerini destekleyen Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan okçuluk kursunda çalışmalar devam ediyor. Kursa katılarak okçuluk faaliyetlerinde bulunan kursiyerlerin çalışmalarını Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı’da ziyaret ederek faaliyetler hakkında antrenörden bilgiler aldı. Daha sonra onlarla vakit geçiren Yazıcı, merkezi ziyarete gelen Kaynaşlı Kumluca İlköğretim Okulu öğrencileri ile sohbet ederek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Okçular çalışmalarını sürdürüyor

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden okçuluk kursuna kayıtlı katılımcılar çalışmalarını sürdürüyor.Düzce’de gençlerin çeşitli spor branşlarında faaliyetlerini destekleyen Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan okçuluk kursunda çalışmalar devam ediyor.

Kursa katılarak okçuluk faaliyetlerinde bulunan kursiyerlerin çalışmalarını Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı’da ziyaret ederek faaliyetler hakkında antrenörden bilgiler aldı. Daha sonra onlarla vakit geçiren Yazıcı, merkezi ziyarete gelen Kaynaşlı Kumluca İlköğretim Okulu öğrencileri ile sohbet ederek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.