**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Öğretmenler sertifikaları yeniliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 12:17, Güncelleme: 14.05.2022 - 12:32
 

Öğretmenler sertifikaları yeniliyor

Öğretmenler sertifikaları yeniliyor
Düzce İlkyardım Eğitim Merkezinde öğretmenlere yönelik ilk yardım eğitimleri sertifika yenileme eğitimleri başlatıldı.Milli Eğitim Bakanlığı ülke genelinde 10 bin okulda ilk yardım sloganı ile Sağlık Bakanlığıyla “Görevimiz İlk Yardım” sloganı ile proje başlattı. Proje çerçevesinde okullardaki öğretmenlere ilk yardım eğitimi verilecek ve okullarda ilk yardımı öğretmenler yapacak. Düzce’de de bu proje çerçevesinde daha önce yüzlerce öğretmen ilk yardım eğitimlerini aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan İlk Yardım Eğitim merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere öğretmenler yoğun ilgi gösteriyor. Manken üzerinde okullarda oluşabilecek, düşmeler, kesici veya delici yaralanmalara ilk olarak nasıl müdahale edilmesi gerektiği, bayılmalarda öğrencilerin nasıl durması gerektiği ile ilgili teknik bilgiler uygulamalı olarak öğretmenlere gösteriliyor. Proje boyunca Düzce’de öğretmenlere sertifikalı eğitim verilmeye devam edilecek.
Öğretmenler sertifikaları yeniliyor

Düzce İlkyardım Eğitim Merkezinde öğretmenlere yönelik ilk yardım eğitimleri sertifika yenileme eğitimleri başlatıldı.Milli Eğitim Bakanlığı ülke genelinde 10 bin okulda ilk yardım sloganı ile Sağlık Bakanlığıyla “Görevimiz İlk Yardım” sloganı ile proje başlattı.

Öğretmenler sertifikaları yeniliyor

Proje çerçevesinde okullardaki öğretmenlere ilk yardım eğitimi verilecek ve okullarda ilk yardımı öğretmenler yapacak. Düzce’de de bu proje çerçevesinde daha önce yüzlerce öğretmen ilk yardım eğitimlerini aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan İlk Yardım Eğitim merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere öğretmenler yoğun ilgi gösteriyor.

Manken üzerinde okullarda oluşabilecek, düşmeler, kesici veya delici yaralanmalara ilk olarak nasıl müdahale edilmesi gerektiği, bayılmalarda öğrencilerin nasıl durması gerektiği ile ilgili teknik bilgiler uygulamalı olarak öğretmenlere gösteriliyor. Proje boyunca Düzce’de öğretmenlere sertifikalı eğitim verilmeye devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.