Öğrenciler kampta bir araya geldi Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 11:14, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:14
 

Öğrenciler kampta bir araya geldi Düzce Haber

Öğrenciler kampta bir araya geldi
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü Düzce Üniversitesi’nde bulunan öğrenciler arasında yaptığı seçimler ile 30 kız öğrenciye kamp yaptı.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri Düzce’nin doğal güzelliklerinin tanıtılması amacı ile kamp serüveni başlattı. Bu çerçevede Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerden seçilen 30 kız öğrenci ile Akçakoca’da kamp etkinliği gerçekleştirildi. Kamp programında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli sportif faaliyetlerde gerçekleştirildi. Kampın tamamlanmasının ardından çevre temizliği yapan kamp severler unutulmaz bir etkinlik yaşadı.
Öğrenciler kampta bir araya geldi

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü Düzce Üniversitesi’nde bulunan öğrenciler arasında yaptığı seçimler ile 30 kız öğrenciye kamp yaptı.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri Düzce’nin doğal güzelliklerinin tanıtılması amacı ile kamp serüveni başlattı.

Bu çerçevede Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerden seçilen 30 kız öğrenci ile Akçakoca’da kamp etkinliği gerçekleştirildi. Kamp programında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli sportif faaliyetlerde gerçekleştirildi. Kampın tamamlanmasının ardından çevre temizliği yapan kamp severler unutulmaz bir etkinlik yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.