MÜSİAD, nitelikli turizm için toplandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2022 - 18:45, Güncelleme: 27.03.2022 - 18:45
 

MÜSİAD, nitelikli turizm için toplandı

MÜSİAD, nitelikli turizm için toplandı
Müstakil Sanayici İşadamları (MÜSİAD) Nitelikli Turizmin Geliştirilmesi Toplantısına katılan MÜSAİD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, "Turizm alanında ilimiz için planladığımız birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmemiz içinde bu toplantı oldukça verimli oldu" dedi.MÜSİAD 105. Genel İdare Kurulu (GİK) Nitelikli Turizmin Geliştirilmesi Toplantısı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılımıyla Alanya'da yapıldı. Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kundak moderatörlüğünde düzenlenen panel oturumda, turizm sektöründeki gelişmeler ve atılması gereken adımlar ele alındı. Toplantıya ilişkin bilgilendirmelerde bulunan MÜSAİD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, "Toplantı, birçok turizm destinasyonunu içinde barındıran Düzce'miz içinde faydalı oldu. Turizm alanında ilimiz için planladığımız birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmemiz içinde bu toplantı oldukça verimli oldu. Düzce'nin ülkemiz ve dünya turizmine kazandırılması için ufkumuz açıldı" dedi.
MÜSİAD, nitelikli turizm için toplandı

Müstakil Sanayici İşadamları (MÜSİAD) Nitelikli Turizmin Geliştirilmesi Toplantısına katılan MÜSAİD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, "Turizm alanında ilimiz için planladığımız birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmemiz içinde bu toplantı oldukça verimli oldu" dedi.MÜSİAD 105. Genel İdare Kurulu (GİK) Nitelikli Turizmin Geliştirilmesi Toplantısı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılımıyla Alanya'da yapıldı. Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kundak moderatörlüğünde düzenlenen panel oturumda, turizm sektöründeki gelişmeler ve atılması gereken adımlar ele alındı.

Toplantıya ilişkin bilgilendirmelerde bulunan MÜSAİD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, "Toplantı, birçok turizm destinasyonunu içinde barındıran Düzce'miz içinde faydalı oldu. Turizm alanında ilimiz için planladığımız birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmemiz içinde bu toplantı oldukça verimli oldu. Düzce'nin ülkemiz ve dünya turizmine kazandırılması için ufkumuz açıldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.