**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Kuşlar göç etti, bina boyandı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2023 - 13:27, Güncelleme: 29.01.2023 - 13:27
 

Kuşlar göç etti, bina boyandı Düzce Haber

Kuşlar göç etti, bina boyandı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nün hizmet binasının dış cephesindeki tadilat, kuşların yuva yapması neticesinde durdurulmuştu. Kuşların göç etmesiyle binanın tadilatı ve boyama işlemi tamamlandı. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü?nün hizmet binasında yapılan tadilatlar, kuş yuvaları sebebiyle durdurulmuş, yuvaların olduğu yerlerin dışında kalan her yer boyanmıştı. Dış cephe boyama işlemi esnasında kuş yuvalarına dokunmayan ekipler, kuşların göç etmesiyle birlikte binanın son tadilat ve boyama işlemlerini de tamamladı.
Kuşlar göç etti, bina boyandı

Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nün hizmet binasının dış cephesindeki tadilat, kuşların yuva yapması neticesinde durdurulmuştu. Kuşların göç etmesiyle binanın tadilatı ve boyama işlemi tamamlandı.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü?nün hizmet binasında yapılan tadilatlar, kuş yuvaları sebebiyle durdurulmuş, yuvaların olduğu yerlerin dışında kalan her yer boyanmıştı.

Dış cephe boyama işlemi esnasında kuş yuvalarına dokunmayan ekipler, kuşların göç etmesiyle birlikte binanın son tadilat ve boyama işlemlerini de tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.