Kur’an kursu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2022 - 12:17, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:21
 

Kur’an kursu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi

Kur’an kursu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi
Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler Kur’an kurslarında eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik sağlıklı yaşam için eğitim verildi.Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı ekipler, Sağlığı hizmetlerini eşit, ulaşılabilir, nitelikli, modern ve sürdürülebilir kılarak hastalık ve ölümleri azaltmak, hayat boyu kadın ve erkeğin sağlığının korunması ve geliştirilmesi sağlamak amacıyla Kur’an Kurslarında eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik eğitim düzenlendi. Eğitmenler Ebe Semra Demirel ve Hemşire Canan Azın tarafından ilde 20 Kur’an kursunda verilen eğitimlerde temizlik, beslenme, sağlık bilincinin yükseltilmesi, çocuk ve ergen gelişimi, annelik rolünü geliştirme, kendileri ve aileleri için uyguladıkları genel sağlıkla ilgili doğru davranışların kazanmaları konusunda bilgiler paylaştılar.Ayrıca eğitimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.
Kur’an kursu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler Kur’an kurslarında eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik sağlıklı yaşam için eğitim verildi.Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı ekipler, Sağlığı hizmetlerini eşit, ulaşılabilir, nitelikli, modern ve sürdürülebilir kılarak hastalık ve ölümleri azaltmak, hayat boyu kadın ve erkeğin sağlığının korunması ve geliştirilmesi sağlamak amacıyla Kur’an Kurslarında eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik eğitim düzenlendi.

Kur’an kursu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi

Eğitmenler Ebe Semra Demirel ve Hemşire Canan Azın tarafından ilde 20 Kur’an kursunda verilen eğitimlerde temizlik, beslenme, sağlık bilincinin yükseltilmesi, çocuk ve ergen gelişimi, annelik rolünü geliştirme, kendileri ve aileleri için uyguladıkları genel sağlıkla ilgili doğru davranışların kazanmaları konusunda bilgiler paylaştılar.Ayrıca eğitimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.