**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Küçük itfaiyeciler yangın söndürdü Düzce, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2022 - 16:10, Güncelleme: 29.09.2022 - 16:10
 

Küçük itfaiyeciler yangın söndürdü Düzce, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

Küçük itfaiyeciler yangın söndürdü
Çilimli Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Haftasını kutladı okul bahçesinde yangın söndürdü.Çilimli Anaokulu öğrencileri Çilimli Belediyesi İtfaiye çalışanlarını okullarında misafir ettiler. Öğrencilere; İtfaiye Haftasının amacı, itfaiyenin ne iş yaptığı, itfaiyeye ihtiyaç olduğunda aranması gereken numara gibi konularda bilgiler verildi.Bilgilendirmenin ardından ise yapılan tatbikatta minik öğrenciler eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşadı. Yangın söndürülen öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadılar.
Küçük itfaiyeciler yangın söndürdü

Çilimli Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Haftasını kutladı okul bahçesinde yangın söndürdü. Çilimli Anaokulu öğrencileri Çilimli Belediyesi İtfaiye çalışanlarını okullarında misafir ettiler. Öğrencilere; İtfaiye Haftasının amacı, itfaiyenin ne iş yaptığı, itfaiyeye ihtiyaç olduğunda aranması gereken numara gibi konularda bilgiler verildi.Bilgilendirmenin ardından ise yapılan tatbikatta minik öğrenciler eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşadı. Yangın söndürülen öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.