Kosova’ya giden tır Düzce'de kaza yaptı yol trafiğe kapatıldı Düzce, Asayiş Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2022 - 04:14, Güncelleme: 07.08.2022 - 04:14
 

Kosova’ya giden tır Düzce'de kaza yaptı yol trafiğe kapatıldı Düzce, Asayiş Haberler Düzce Hür Haber

Düzce Gümüşova rampalarında KAZA devrilen tır sebebi ile yol trafiğe kapatıldı
TEM Otoyolu Gümüşova rampalarında meydana gelen trafik kazasında devrilen tır sebebi ile yol trafiğe kapatıldı.Kaza TEM otoyolu Gümüşova rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan aldığı plastikleri Kosova’ya götüren Miftari Albian (27) idaresindeki 06 783 FE plakalı Mercedes marka tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi. Devrilen tır sebebi ile TEM otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. İstanbul istikametine gidecek olan sürücüler ise Gölyaka gişelerden çıkarılarak D-100’e yönlendirildi. Kazada tır sürücüsü hafif yaralanırken, polis ekiplerinin 2 saatlik yoğun çalışması sonrasında otoyol 2 şeritli trafiğe açıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düzce Gümüşova rampalarında KAZA devrilen tır sebebi ile yol trafiğe kapatıldı

TEM Otoyolu Gümüşova rampalarında meydana gelen trafik kazasında devrilen tır sebebi ile yol trafiğe kapatıldı.Kaza TEM otoyolu Gümüşova rampalarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan aldığı plastikleri Kosova’ya götüren Miftari Albian (27) idaresindeki 06 783 FE plakalı Mercedes marka tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi.

Devrilen tır sebebi ile TEM otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. İstanbul istikametine gidecek olan sürücüler ise Gölyaka gişelerden çıkarılarak D-100’e yönlendirildi. Kazada tır sürücüsü hafif yaralanırken, polis ekiplerinin 2 saatlik yoğun çalışması sonrasında otoyol 2 şeritli trafiğe açıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.