Konteyner kent çalışmaları başladı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2022 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2022 - 15:57
 

Konteyner kent çalışmaları başladı Düzce Haber

Konteyner kent çalışmaları başladı
Düzce’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için konteyner kentlerin kurulum çalışmaları başlatıldı. İlk konteyner kent ise ilçe merkezi kentsel dönüşüme giren Çilimli ilçesinde kuruluyor. 23 Kasım’da meydana gelen 5.9’luk depremin ardından hasar tespit çalışmaları Düzce’de devam ediyor. Ağır hasar alan konutların yıkım çalışmaları başlatılırken, konteyner kent kurulum çalışmaları da sürdürülüyor. Bu çerçevede Çilimli’de oluşturulan alana konteynerler yerleştirilmeye başlandı. Tüm alt yapısı hazırlanan konteynerler vinçler ile alana yerleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ağır hasarlı binalarda bulunan vatandaşlar konteyner kente getirilerek yaşam başlayacak.
Konteyner kent çalışmaları başladı

Düzce’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için konteyner kentlerin kurulum çalışmaları başlatıldı. İlk konteyner kent ise ilçe merkezi kentsel dönüşüme giren Çilimli ilçesinde kuruluyor.

23 Kasım’da meydana gelen 5.9’luk depremin ardından hasar tespit çalışmaları Düzce’de devam ediyor. Ağır hasar alan konutların yıkım çalışmaları başlatılırken, konteyner kent kurulum çalışmaları da sürdürülüyor.

Bu çerçevede Çilimli’de oluşturulan alana konteynerler yerleştirilmeye başlandı. Tüm alt yapısı hazırlanan konteynerler vinçler ile alana yerleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ağır hasarlı binalarda bulunan vatandaşlar konteyner kente getirilerek yaşam başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.