Kont Dracula İstanbul'da!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.03.2025 - 01:21, Güncelleme: 26.03.2025 - 01:21
 

Kont Dracula İstanbul'da!

Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu ortak yapımı "Dracula: Bir Dehşet Komedisi"nin İstanbul galası, AKM Tiyatro Salonu'nda sanatsevererlerle buluştu.
Ankara'dan sonra AKM'de sahnelenen oyunda ana karakter Kont Dracula'yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı canlandırıyor. Gösterime, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven ve AKM Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı gibi önemli isimler katıldı. BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Gösterim, Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı ve Başrejisör V. Sükun Işıtan, Genel Müdür Yardımcısı Emre Başer, İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Fatih Dokgöz ve Ankara Devlet Tiyatrosu Müdürü Esat Tanrıverdi ev sahipliğinde yapıldı. Tamer Karadağlı'nın performansı, seyircilerden büyük beğeni topladı. Yönetmenliğini Tayfun Güneyer'in üstlendiği oyun, ilgi çekici dekorları, ışık tasarımları ve kostümleriyle öne çıkıyor. Transilvanya'nın temsili yakışıklı, karizmatik ve zengin Kont Dracula'nın eğlenceli ve ürkünç dünyasını sahneye taşıyan oyun, izleyiciyi etkileyecek gotik atmosferi ve kara mizah unsurlarıyla harmanlıyor. Oyun, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu (solda) ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı'nın (sağda) katılımıyla sahnelendi.
Ankara Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu ortak yapımı "Dracula: Bir Dehşet Komedisi"nin İstanbul galası, AKM Tiyatro Salonu'nda sanatsevererlerle buluştu.

Ankara'dan sonra AKM'de sahnelenen oyunda ana karakter Kont Dracula'yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı canlandırıyor. Gösterime, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven ve AKM Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı gibi önemli isimler katıldı.


BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gösterim, Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı ve Başrejisör V. Sükun Işıtan, Genel Müdür Yardımcısı Emre Başer, İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Fatih Dokgöz ve Ankara Devlet Tiyatrosu Müdürü Esat Tanrıverdi ev sahipliğinde yapıldı. Tamer Karadağlı'nın performansı, seyircilerden büyük beğeni topladı. Yönetmenliğini Tayfun Güneyer'in üstlendiği oyun, ilgi çekici dekorları, ışık tasarımları ve kostümleriyle öne çıkıyor.

Transilvanya'nın temsili yakışıklı, karizmatik ve zengin Kont Dracula'nın eğlenceli ve ürkünç dünyasını sahneye taşıyan oyun, izleyiciyi etkileyecek gotik atmosferi ve kara mizah unsurlarıyla harmanlıyor.


Oyun, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu (solda) ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tamer Karadağlı'nın (sağda) katılımıyla sahnelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.