Kış gelmeden çalışmalar hız kazandı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2022 - 10:12, Güncelleme: 19.11.2022 - 10:12
 

Kış gelmeden çalışmalar hız kazandı Düzce Haber

Kış gelmeden çalışmalar hız kazandı
Cumayeri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış gelmeden alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasını hızlandırdı.Cumayeri Belediyesi kış öncesi çalışmaları hız verdi. Yaz aylarında alt yapı çalışmalarına hız veren ekipler kış öncesi de alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama sürüyor. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Koloğlu, “Dokuzdeğirmen Köyü bağlantı yolumuzun asfalt öncesi plent miks temel serim çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Önemli bir yolumuz ve kısa sürede de asflatı serilecek” dedi.
Kış gelmeden çalışmalar hız kazandı

Cumayeri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış gelmeden alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasını hızlandırdı.Cumayeri Belediyesi kış öncesi çalışmaları hız verdi. Yaz aylarında alt yapı çalışmalarına hız veren ekipler kış öncesi de alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama sürüyor.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Koloğlu, “Dokuzdeğirmen Köyü bağlantı yolumuzun asfalt öncesi plent miks temel serim çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Önemli bir yolumuz ve kısa sürede de asflatı serilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.