Kaynaşlı mevkiinde ayva yüklü kamyonet devrildi Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2022 - 11:06, Güncelleme: 25.10.2022 - 11:27
 

Kaynaşlı mevkiinde ayva yüklü kamyonet devrildi Düzce Haber

Kazada ayva yüklü kamyonet devrildi.
TEM Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada ayva yüklü kamyonet devrildi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada ayvalar, yol kenarına saçıldı.Kaza, saat 01.00 sıralarında TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan D. Yılmaz idaresindeki 51 BD 974 plakalı Isuzu marka ayva yüklü kamyonet, iddialara göre yolda sıkıştıran bir otomobilden kaçmak isterken kontrolden çıkarak devrildi.Kazada kamyonet içinde bulunan ayvaların bir kısmı yola dökülürken, sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Sürücü D. Yılmaz yan yatan kamyonetten kendi imkanlarıyla çıktı.Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
Kazada ayva yüklü kamyonet devrildi.

TEM Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada ayva yüklü kamyonet devrildi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada ayvalar, yol kenarına saçıldı.Kaza, saat 01.00 sıralarında TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan D. Yılmaz idaresindeki 51 BD 974 plakalı Isuzu marka ayva yüklü kamyonet, iddialara göre yolda sıkıştıran bir otomobilden kaçmak isterken kontrolden çıkarak devrildi.Kazada kamyonet içinde bulunan ayvaların bir kısmı yola dökülürken, sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Sürücü D. Yılmaz yan yatan kamyonetten kendi imkanlarıyla çıktı.Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.