Kaynaşlı'da Tüp patladı, otomobil alev topuna döndü Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 17:07, Güncelleme: 09.12.2022 - 17:07
 

Kaynaşlı'da Tüp patladı, otomobil alev topuna döndü Düzce Haber

Alev alev yanan otomobil kül oldu.
Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde cuma namazına gitmek sürücüsünün bildiği otomobilde tüp patladı. Alev alev yanan otomobil kül oldu.Olay, Kaynaşlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cuma namazına gitmek için Ersin Kurnaz ve araç sahibi Erdi Çupukçi’nin bindiği otomobilde tüp patladı. Bir anda alev topuna dönen araçtan zor kurtulan Kurnaz ve Çupukçi yangın söndürme tüpleri ile aracı söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bölgeye gelen Kaynaşlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alırken, otomobil tamamen kullanılmaz hale geldi.
Alev alev yanan otomobil kül oldu.

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde cuma namazına gitmek sürücüsünün bildiği otomobilde tüp patladı. Alev alev yanan otomobil kül oldu.Olay, Kaynaşlı ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, cuma namazına gitmek için Ersin Kurnaz ve araç sahibi Erdi Çupukçi’nin bindiği otomobilde tüp patladı. Bir anda alev topuna dönen araçtan zor kurtulan Kurnaz ve Çupukçi yangın söndürme tüpleri ile aracı söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Bölgeye gelen Kaynaşlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alırken, otomobil tamamen kullanılmaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.