Kaynaşlı 112 Acil sağlık istasyonu Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2023 - 12:18, Güncelleme: 04.03.2023 - 12:18
 

Kaynaşlı 112 Acil sağlık istasyonu Düzce Haber

Düzce’de sağlık yatırımlarına yenisi eklendi
Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yapımı hızlı bir şekilde tamamlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun hizmete girdi.Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kaynaşlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dr. Yılmaz, yapımı kısa sürede tamamlanan yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Bolu Dağı ve TEM Otoyoluna yakın olmasından dolayı trafik kazalarına hem de afetlere karşı olay yerine çok daha hızlı ulaşarak olaya anında müdahale edebilecek stratejik bir konumda olduğunu aktardı.Yasin Yılmaz, “Modern ve tam donanımlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Düzce’de sağlık yatırımlarına yenisi eklendi

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yapımı hızlı bir şekilde tamamlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun hizmete girdi.Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kaynaşlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Dr. Yılmaz, yapımı kısa sürede tamamlanan yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Bolu Dağı ve TEM Otoyoluna yakın olmasından dolayı trafik kazalarına hem de afetlere karşı olay yerine çok daha hızlı ulaşarak olaya anında müdahale edebilecek stratejik bir konumda olduğunu aktardı.Yasin Yılmaz, “Modern ve tam donanımlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.