Kaymakam Öznehir, Başkan Altıntaş oldu Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2023 - 13:49, Güncelleme: 22.04.2023 - 13:49
 

Kaymakam Öznehir, Başkan Altıntaş oldu Düzce Haberler

Kaymakam Öznehir, Başkan Altıntaş oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çilimli ilçesinde, Ceylin Öznehir Kaymakam, Bilal Altıntaş belediye başkanı oldu temsili olarak koltuğa oturdu. Dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Düzce’nin Çillimli ilçesi, Topçular İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ceylin Öznehir Kaymakam oldu temsili olarak koltuğa oturdu. Çilimli Kaymakamı Gizem Bayguş çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladı. Yine Topçular İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Bilal Altıntaş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'u makamında ziyaret ederek temsili olarak makamına oturdu.Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda Başkan Muhsin Yavuz, “Geleceğiniz güzel olsun, ülkemizin de geleceği güzel olsun. Gelecek sizsiniz, gelecekte ülkeyi de siz yöneteceksiniz. Kaymakam olacaksınız, belediye başkanı olacaksınız, milletvekili olacaksınız. Görevlerinizi mutlaka güzel bir şekilde yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu.Ziyaretlerde Okul müdürü Mesut Peten ve Müdür Yardımcısı Yusuf Korla’da hazır bulundu.
Kaymakam Öznehir, Başkan Altıntaş oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çilimli ilçesinde, Ceylin Öznehir Kaymakam, Bilal Altıntaş belediye başkanı oldu temsili olarak koltuğa oturdu.

Dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Düzce’nin Çillimli ilçesi, Topçular İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ceylin Öznehir Kaymakam oldu temsili olarak koltuğa oturdu. Çilimli Kaymakamı Gizem Bayguş çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladı.

Yine Topçular İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Bilal Altıntaş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'u makamında ziyaret ederek temsili olarak makamına oturdu.Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda Başkan Muhsin Yavuz, “Geleceğiniz güzel olsun, ülkemizin de geleceği güzel olsun. Gelecek sizsiniz, gelecekte ülkeyi de siz yöneteceksiniz. Kaymakam olacaksınız, belediye başkanı olacaksınız, milletvekili olacaksınız. Görevlerinizi mutlaka güzel bir şekilde yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu.Ziyaretlerde Okul müdürü Mesut Peten ve Müdür Yardımcısı Yusuf Korla’da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.