Karateciler Belediye Başkanı Koloğlu’nu ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 14:35, Güncelleme: 16.03.2022 - 14:35
 

Karateciler Belediye Başkanı Koloğlu’nu ziyaret etti

Karateciler Belediye Başkanı Koloğlu’nu ziyaret etti
Düzce’nin Cumayeri ilçesinde açılan karate kursuna devam eden sporcular, belediye başkanı Mustafa Koloğlu’nu ziyaret etti.Cumayeri Belediyespor Kulübü tarafından açılan karate kursu sporcuları Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu makamında ziyaret etti. Karate kursu hocası Hüsnü Şentürk, kurs öğrencileri ile velilerinin katıldığı ziyarette Hüsnü Şentürk, başkan Mustafa Koloğlu’na kurs ve sporcular hakkında bilgiler verdi.Belediye başkanı Koloğlu ziyarette yaptığı açıklamada; sporun gelecek nesillerin sağlıklı olması için vazgeçilmez bir aktivite olduğunu belirterek, kursa devam eden sporcuların gelecekte çok daha başarılı neticeler almış olarak görmek istediğini söyledi. Koloğlu ayrıca; “İlçemizde sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.
Karateciler Belediye Başkanı Koloğlu’nu ziyaret etti

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde açılan karate kursuna devam eden sporcular, belediye başkanı Mustafa Koloğlu’nu ziyaret etti.Cumayeri Belediyespor Kulübü tarafından açılan karate kursu sporcuları Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Karate kursu hocası Hüsnü Şentürk, kurs öğrencileri ile velilerinin katıldığı ziyarette Hüsnü Şentürk, başkan Mustafa Koloğlu’na kurs ve sporcular hakkında bilgiler verdi.Belediye başkanı Koloğlu ziyarette yaptığı açıklamada; sporun gelecek nesillerin sağlıklı olması için vazgeçilmez bir aktivite olduğunu belirterek, kursa devam eden sporcuların gelecekte çok daha başarılı neticeler almış olarak görmek istediğini söyledi. Koloğlu ayrıca; “İlçemizde sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.